Új fordulatot vett Sergio Ramos ügye

A tárgyalások jelenleg is zajlanak, információk szerint pozitívan.


Régóta nem jelentkeztünk Sergio Ramos jövőjével kapcsolatos hírekkel, azonban friss információk szerint jó hír érkezett a madridisták számára: Florentino Pérez és Sergio Ramos folyamatos tárgyalásokat folytat egymással a közös folytatást illetően.

Ramos – miután elutasította a klub első ajánlatát – helyzete rendkívül nehéz helyzetbe került, azonban a páros keddi találkozója új reményeket alkotott, ahol mindketten a klub jövőjét tartják szem előtt: a beszélgetés őszinte, korrekt és szívélyes módban zajlott.

Rövid időn belül nyilvánvalóvá vált, hogy mindkét fél a közös folytatást preferálja jobban. A Real Madrid ugyan még mindig a koronavírus okozta gazdasági válság hatása alatt áll – ezért spórol -, de Ramost semmiképp nem szeretnék elengedni. Ramos hároméves szerződést akar(t), sok milliós (ugyanazzal a -) fizetéssel. Erre az elnök úr kapásból nemet mondott, de mostanra változott a helyzet.

Számítások szerint március 16-án tér vissza a kapitány, tehát a két hónapos kihagyás pont kapóra jön neki a hosszabbítást illetően. A Blancók ajánlata továbbra is ugyanaz (kétéves kontraktus, fizetéscsökkentéssel), Ramos pedig nem fogadott el más kluboktól ajánlatot.

A jelenlegi helyzet szerint minden jól alakul. Az Elche mérkőzést követően mindkét fél számtalan trükköt próbált bevetni, de most mégis afelé irányul a helyzet, hogy Sergio Ramos sikeresen megállapodott a vezetőséggel, ezért nyáron nem távozik sehová Madridból.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJAÖSSZEFOGLALÓK
BAJNOKSÁG

Leave a Reply