Bale egyetlen eurót sem enged a Real Madridnak

A walesi szélső heti csaknem 700 ezer eurót keres, és nem hajlandó elfogadni a tavaly eszközölt bércsökkentést.


Gareth Bale nem fogadja el a Real Madrid által bevezetett bércsökkentést – szerződésének utolsó évébe lépve. Egy újab kölcsönszerződést viszont annál inkább, de egyetlen egy eurót sem hajlandó a Real Madridnak adni.

A Mirror beszámolója szerint Bale évi bruttó 30 millió eurót keres, ami hetente körülbelül 692,660 eurót jelent. Amit még fontos kiemelni, hogy Bale bérét 50%-an állja a Hotspur, míg 50%-ban továbbra is a Real Madrid.

A múlt hónapan úgy tűnt, hogy Bale előbb-utóbb visszatér a spanyol fővárosba, mivel február elejéig csupán 229 percet kapott a Premier League-ben – minden sorozatot figyelembe véve viszont 782-t. A Burnley elleni teljesítménye azonban mindent megváltoztatott. Ez volt a walesi szélső első mérkőzése 2013 óta, már ami a kezdőcsapatban való részvételt illeti.

Még José Mourinho is másképp beszélt róla: “Tudom, hogy az újságírók szeretnek történeteket kitalálni róla, de a világon nincs olyan edző, aki ne állítaná be, amikor fitt. Most jobb, mint valaha, és nem csak a két gólja miatt. Megváltozott a tempója, sebessége. Szükségünk van a tehetségére.”


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

cr_szabadsag

Cristiano Ronaldo rövid szabadságra ment

Cristiano Ronaldo pár napos kimenőt kapott, annak ellenére, hogy a csapat május 26-án a Bajnokok Ligája fináléjára készül az angol Liverpool ellen.  A játékos élt a lehetőséggel, hogy pár napra elengedte pihenni edzője. Így hát elment Ibizára kedvesével, Georgina

TOVÁBB »
zidane_marad_madridban

Úgy tűnik Zidane maradhat a Real Madrid kispadján

A spanyol AS sportlap hírei szerint Zinédine Zidane akkor is a Real Madrid vezetőedzője marad, ha az általa irányított csapat ebben a szezonban semmilyen trófeát nem nyer. A klubvezetés állítólag korábban gondolkodott rajta, hogy a francia szakemberrel kötött szerződést idő előtt

TOVÁBB »