Sergio Ramos: „Befogadnám Messiéket a házamba”

Sergio Ramos beszélt Cristiano Ronaldoról, Mbappe és Haaland esetleges Madridba érkezéséről és Lionel Messi Barcelonaból való távozásáról is egy interjúban, amit a Marca tett közzé.

Mbappe és Haaland esetében a Blancok kapitánya határozottan kijelentette : „Szeretném, ha mindketten jönnének, de ha valamelyikük jönne, könnyebb lenne aláírni Haalandot ” – mondta Ramos.

” Mbappe-vel a gazdasági körülmények miatt nehezebbek, nagyon magas árat kérnek érte. Haaland nem lenne rossz a góléhsége , a gyorsasága miatt … Könnyebb is lenne megállapodást kötni Haalandal.”

Amióta Cristiano Ronaldo 2018-ban elhagyta a klubot, a Real Madridnak hiányzott egy ki-ki góllövője.

” Cris veszített és Madrid veszített [amikor elment]. Nem engedtem volna elmenni, mert ő az egyik legjobb, és közelebb hozott volna minket a nagy trófeák elnyeréséhez” – mondta a védő.

„Ezek olyan kapcsolatok, amelyeknek egy életen át meg kell lenniük, csapatfúziónak kell lennie. Ő egy meghatározó játékos, aki segített nekünk nyerni.”

Lionel Messi szabadon igazolható lesz ezen a nyáron, a barcelonai szerződése június 30-án lejár, vajon  Ramos szeretné, hogy az Estadio Santiago Bernabeu-ba jöjjön?

Örömmel üdvözölném Messit a Real Madridban. ” – mondta Ramos mosolyogva. „Az első néhány hétben befogadom őket a házamba” .

„Leot a legjobb éveiben kellett elszenvednünk, így jó lenne, ha nem kellett volna szembenéznünk vele. Segítene nekünk nyerni és több sikert elérni. Butaság lenne mást mondani.”

Másrészt csatlakozhat-e Ramos a Barcelonához, amikor a nyáron lejár a szerződése?

„Nincs rá mód” – jelentette ki a Real Madrid kapitánya.

„Különösen szeretem  Laportát, de vannak olyan dolgok az életben, amelyeket a pénz nem tud megvásárolni. Ahogyan nem látná Xavi Hernandezt vagy Gerard Pique- t Madridban.”

Forrás: a Twitch Ibai Llanos nyomán Marca, kiemelt kép szintén Marca.

Talán ezek is érdekelhetnek:

EGYÉB
ÁTIGAZOLÁSOKBAJNOKSÁGNYILATKOZATOK

Leave a Reply