A Los Blancos jelenleg négy fronton dolgozik

Ramos-ügy

Sergio Ramosnak még nem sikerült megállapodnia a Real Madriddal a júniusig tartó szerződésének megújításáról, és nem biztos, hogy a két fél nyár előtt megköti-e az üzletet.

A Real Madrid kapitánya már megkapta a klub megújítási ajánlatát, Perez abban bízott, hogy a királyika jó irányba tették meg a lépéseket.

” Nagyon szeretem Ramost, de nagyon rossz helyzetben vagyunk ” – mondta Perez a Chiringuitónak.

-„Reálisaknak kell lennünk. Sok játékossal beszéltünk, és sokan önként csökkentik a fizetésüket. Néhányan már csökkentették, különösen a kettő, akik távoztak, Jovic és Odegaard. Ramos tavaly elfogadta, idén más a helyzet … „.

Mint a MARCA már beszámolt róla, a két férfi kapcsolata jó, de egyelőre korántsem idilli.

Eközben a Real Madrid kemény csapást kapott a COVID-19 kitörése miatt, de már megállapodásra jutott David Alaba szerződtetéséről , aki nyáron távozik a Bayerntől.

Abban az esetben, ha Ramos távozik a klubtól, Raphael Varane lehet a Real Madrid vezetője a védelemben a következő szezonban, míg Nacho Fernandez és Eder Militao megerősítették a pozícióikat az elmúlt néhány döntő mérkőzésen.

Egy Galaktikus aláírása

Perez számára egyértelmű, hogy a Real Madridnak nyáron világklasszis játékost kell szerződtetnie, és a MARCA megtudta, hogy a klub úgy véli, hogy Kylian Mbappe megszerzése pénzügyileg megvalósítható.

Mbappe szerződése 2022-ben lejár, és a francia nem egyezett bele a Paris Saint-Germainnal kötött jelenlegi szerződésének megújításába, amely nem zárja ki, hogy nyáron eladják, nehogy jövőre ingyen elveszítsék.

Eközben a Real Madrid is elhelyezte radarján Erling Haalandot. Tény, hogy a  Borussia Dortmund csatárügynöke, Mino Raiola nemrégiben találkozott a Real Madrid igazgatóival, Jose Angel Sanchezzel és Juni Calafattal Valdebebasban, Haaland apjával együtt.

A Real Madrid mindkét támadó aláírásán dolgozik, de tisztában vannak azzal, hogy Haalandnak és Mbappének egyaránt vannak különféle potenciális udvarlóik.

Az edző

Zinedine Zidane-nak a szezonban elért eredményei, hogy a számos sérülés és küzdelem ellenére is életben tudta tartani a Real Madridot a hazai bajnoki versenyben és a Bajnokok Ligájában is arra enged következtetni, hogy nem kívánja elhagyni a klubot, és viszont, a Real Madrid sem szeretne nélküle dolgozni a jövőben.

Perez szereti Zidane-t , de kétséges, hogy a francia marad-e a Los Blancos-ban abban az esetben, ha egyetlen trófeát sem szereznek. A Real Madrid tisztában van azzal, hogy rendkívül nehéz lenne olyan edzőt találni, aki elérheti azt, amit Zidane-ak: a klub triplázása a BL-ben.

A Los Blancos figyelemmel kíséri a rendelkezésre álló edzők piacát anélkül, hogy kizárná a Real Madrid Castilla edzőjének, Raul Gonzaleznek a lehetőségét.

Ami Zidane-t illeti, a francia edző kihívása nagyon érdekes, mert Didier Deschamps szerződése a 2022-es világbajnokságig tart, és a Juventus is lehetőség lehet a számára.

A klub sportstruktúrája

Perez a Real Madrid elnökeként töltött második hivatali ideje alatt még nem volt olyan személy, aki egyértelműen a csapat futballprojektjét irányítaná.

Az első szakaszban Valdano volt az általános sportigazgató, ezt a tisztséget 2000 és 2003 között töltötte be. 2004 decemberéig Emilio Butragueño váltotta . El Buitre-t alelnökvé léptették elő, és megérkezett Arrigo Sacchi , aki alig egy évig töltötte be a tisztséget. José Ángel Sánchez, a menedzser akinek mindenben kiéri a véleményét, mindegyikkel együtt dolgozott.

A változás, amelyre Florentino utal, olyan mélyreható lehet, hogy nem szabad kizárni, hogy van terve ezen a területen. Az átigazolási piac átkonfigurálása és a gazdasági válság késztetheti arra a Real Madridot, hogy új, erős profillal és struktúrával erősítse meg a futballkub vezetését.

Abban az esetben, ha Florentino úgy dönt, hogy radikálisan változtat, nem szabad kizárni, hogy megpróbál kinevezni egy igazgatót, aki a klub sport- és átigazolási feladatait látja el.

Forrás és kép Marca.

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK
BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply