Conte távozik az Intertől, ő válthatja Zidane-t

Az olasz média valódi bombahírrel érkezett a mai nap.


Mind a Gazzetta, mind a Corriere dello Sport információi szerint Antonio Conte 48 órán belül elhagyja az Inter csapatát, és a Real Madridhoz ír alá. Az Inter komoly gazdasági válságban van, ezért már 20%-os fizetéscsökkentést is elvégeztek, valamint új befektetőket keresnek a 2021/22-es idényre. Ha még ez nem lenne elég: 80 és 100 millió euró értékben játékosokat is el kell adniuk, hogy egy kicsit fellélegezhessenek.

A milánói gárda a következő 48 órában hivatalos döntést hoz az üggyel kapcsolatban, de minden jel arra utal, hogy az olasz szakember távozik. Conte magasan a legjobban fizetett edző a Serie A-ban, éves fizetése több, mint 12 millió euró. Helyét az a Massimilliano Allegri veheti át, aki szintén szerepel a Real Madrid edzői listáján, mint Zidane utódja.

Az Internél egyébként a jelöltek között van még Simone Inzaghi, Sinisa Mihajlovic és Maurizio Sarri is.

Conte tehát az első jelölt Zidane posztjára, amennyiben a francia tréner valóban távozik. A forrás azt is hozzáteszi, hogy az olasz tréner távozása hatással lehet néhány játékos jövőjére is, mint pélául Achraf Hakimi, Lautaro Martínez és Romelo Lukaku.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply