Pau Torres, a Real Madrid jövőbeli lehetősége

A vezetőség csodálja a spanyol középhátvédet, azonban úgy gondolják, hogy pénzügyi szempontból kizárólag a jövő nyár lesz alkalmas arra, hogy Madridba szerződjön.


Pau Torres az egyik olyan játékos, akit a Real Madrid szoros figyelemmel kísér. Miután megnyerte az Európa-ligát a Villarreallal, ő és Aymeric Laporta Spanyolország első számú középhátvéd-párosává váltak. Egész Európa érdeklődést mutat a fiatal tehetség iránt, azonban a Real Madrid feltételeinek még ennél jobban is megfelel: fiatal, de készen áll arra, hogy állandó kezdő legyen.

A klub prioritása továbbra is Mbappé

A probléma az, hogy a Blancók számára egy nagy kihívás az, hogy már idén Madridba csábítsák. A fő akadály az, hogy a fiatal játékos élete formájában van, piaci értéke pedig 50 millió euró. Ez gondot okoz a klub számára, tekintettel a világjárvány okozta válságra. Még Raphael Varane eladása sem nyújtana segítséget, mivel ez az összeg Kylian Mbappé szerződtetésére van fektetve.

A Villarreal a BL-ben

A Villarrealnak nincs szüksége játékosok eladására, és jövőre a Bajnokok Ligájában játszanak. Egy olyan srác számára, mint Torres, óriási megtiszteltetés az, hogy szülőhelyi csapatával pályára léphessen Európa legrangosabb sorozatában.

A Real Madrid hajlandó várni. 2022 nyarán valószínűbb az érkezése, ugyanis akkor már minden bizonnyal megnyithatnak a stadionok, ami még több bevételt jelent a klub számára. A Blancók mellett komoly érdeklődőnek számít még a Manchester United, akik Harry Maguire mellé szeretnének egy középhátvédet. Torres az, aki: fiatal, tehetséges és rendkívül profi már most.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply