Ancelotti Madridba szeretné hozni Richarlisont

A Real Madrid olasz trénere szeretne továbbra is korábbi játékosával dolgozni.


Egy új név jelent meg a láthatáron, mint potenciális igazolás a Real Madrid számára ezen a nyáron: az Everton 24 esztendős támadója, Richarlison. Míg a Real Madrid Kylian Mbappéra összpontosít, addig Carlo Ancelotti kapcsolatba lépett a brazil csatárral, hogy tegye át székhelyét Madridba. Az olasz tréner elvileg szívesen dolgozna újra együtt korábbi játékosával, aki már két szezon óta az Evertont erősíti.

Míg Richarlison jelenleg a Copa Américára összpontosít, addig Ancelotti komoly lépésekre szánta el magát, és a részletes beszélgetés hivatalos ajánlattá alakulhat az elkövetkezendő hetekben. A 24 esztendős játékos nem kimondottan középcsatár, ezt a szerepet Dominic Calvert-Lewint tölti az Evertonnál. Egyéb érdekesség, hogy Ancelotti úr őt is Madridba akarta csábítani a Mirror állítása szerint.

2018-as csatlakozása óta Richarlison sokat fejlődött, piaci értéke 25 millióról 55 millió euróra nőtt a mérvadó Transfermarkt szerint. A Toffeesnél eltöltött időszaka alatt eddig 119 tétmérkőzésen 42 gólt és 9 gólpasszt jegyzett. A Calvert-Lewin-James-Richarlison támadóhármas igazi kinccsé vált az Everton számára, ugyanis az elmúlt szezon kezdetén az Everton elképesztő teljesítményt nyújtott, végül csalódást keltő – 10. helyen végzett.

A Goal információi szerint átigazolási díjról még nem esett szó, de az egész biztos, hogy az Everton nem engedné el olcsón – tekintettel arra, hogy 2024-ig szerződése van a klubbal. Ezen kívül a brazilnak olyan játékosokkal kell harcolni a kezdőcsapatba való kerülésért, mint Eden Hazard, Gareth Bale, Vinícius, Rodrygo és Lucas Vázquez – mivel egész biztosan nem Benzema helyére érkezne.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply