A Bayern München beárazta Robert Lewandowskit – sajtóhír

A Sky Sport értesülési szerint Lewandowski megkérte a vezetőséget, hogy engedjék el Bayern Münchenből. A Real Madrid ott van a lengyel csatár lehetséges kérői között.


Egy olyan nyáron amikor anyagi korlátok miatt alig lehetett igazolni, Leo Messi és Sergio Ramos a PSG-be ment. A Premier League pedig pénzügyi mozgásokat hajtott végre, nagy összegért váltott klubbot Jack Grealish és Jadon Sancho, a Bayern München is követi a példát azzal hogy Lewandowskinak keresnek új csapatot.

A 32 éves lengyel csatár boldog az Allianz Arénában, de új kihívásokra vágyik, mielőtt betöltené 35. életévét. A Bayern Münchennek bekell látnia, hogy egy évtized elteltével, tovább álljon és más bajnokságban játszon. A bajor óriás pedig szívesen látná belőle pénzt, mivel 2023-ban lejár a szerződése. A Bayern ki is szabta az árát a játékosnak. A csatár 518 mérkőzésen 400 gólt lőtt a német élvonalban ezért is aki kiszeretné vásárolni annak 115 millió eurót kell letenni az asztalra.

Lewandowski a Bayernnel nagyon jó viszonyban van, de a Sky értesülései szerint a támadó frusztrált, mert a klub nem engedné el. Lewandowski 56 gólt szerzett az elmúlt szezonban. Megdöntötte Gerd Müller Bundesliga rekordját is. A Chelseavel és a Reallal is kapcsolatban áll. A Chelsea valószínűtlennek tűnik miután most igazolták le Lukakut 115 millió euróért. Míg a Madrid régóta megakarta szerezni Lewandowskit, de az elsőszámú célpont Mbappé vagy Haaland. Herbert Hainer a Bayern elnöke viszont azt mondta, hogy előreláthatólag nem Lewandowski jövője kérdéses. „Két év van még a szerződéséből, utánna is a Bayern Münchenben fog játszani.”


Forrás: as

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
Nagy az izgalom Madridban

Leave a Reply