PSG vs. Real Madrid: Ultimátum!

Vészesen közel van az átigazolási piac zárása, ezért a Real Madrid nem akar sokáig várni Kylian Mbappe transzferének a lezárására. A tárgyalások folyamatosak, de a francia klub húzza az időt.

Ezért a Real Madrid igazgatósága hajlandó szombaton és vasárnap is a tárgyalásokat folytatni, hogy a megállapodás megszülessen. A PSG a Real 170+10 milliós ajánlatára sem adott eddig a hivatalos csatornán választ. Ennek ellenére a Real Madrid módosította az összeget olyan módon, hogy 180 milliót ad egy összegben, azaz a 10 millió mozgó bónuszt is fixé változtatta. Ehhez hozzá fűzték, hogy itt van a licit vége, nincs több pénz!

Miközben a klubok folyamatosan tárgyalnak, Kylian Mbappe nagyon türelmetlenül várja, hogy végre pont kerüljön a dolog végére, mert kedden délben neki a válogatottnál kell jelentkeznie.

Florentino Pérez is azt szeretné, ha végre meglenne a megállapodás, és a PSG kijelentené, hogy eladja vagy sem a játékost. Közölniük kellene a választ a Real Madriddal, mert akkor nem tesznek felesleges erőfeszítéseket. Kivárják a januárt, és előszerződést kötnek Mbappeval, aki így majd a szezon végén ingyen fog érkezni.

Pérez tisztában van azzal is, hogy Mbappe mekkora jelentőségű játékos, és a neki kijáró ünnepélyes bemutatását már szervezik Valdebebasban. Jól értesültek tudni vélik azt is, hogy Vajjelo 5-ös mezét fogja a Real Madrid vissza vonni, hogy majd Zidane iránti tiszteletből azt kapja meg Mbappe.

Olyan neves külföldi szakértők, akik a SkySport, az AS, az El Chiringuito vagy éppen a Real székházból értesüléseket tudó José Felix Díaz egyöntetűen azon a véleményen vannak, hogy a Párizs engedni fog. Természetesen kéretik magukat, természetesen ez is remek marketing, hiszen a világ sajtója mostanában a legtöbbször a „PSG”, „Real Madrid” és a „Mbappe” szavakat írja és mondja a legtöbbször.

Mi sem pihenünk a hétvégén, bármikor is lesz a bejelentés, folyamatosan figyeljük az oldalakat, a híreket, és tettre készen, feltöltött aksival állunk a rajtvonalon, hogy megírhassuk nektel, hogy a Kylian Mbappe átigazolása lezárult, hivatalos, és végre biztosan a Real Madrid játékosa!

Forrás és kép:Marca

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply