Ramos vs Real Madrid?

Ritkán írok vitaindító cikket, pláne direkt. De ezt most direkt annak szánom. Érdekel a véleményetek, írjátok meg kommentben.

Március 9-én lesz a PSG elleni visszavágó. 120 éves lesz szeretett klubunk ráadásul, és bizony minden madridista álma és vágya az, hogy ezt egy meggyőző játékkal, győzelemmel és továbbjutással ünnepeljük.

Tavaly ilyenkor még mindenki biztos volt abban is, hogy a Királyi Gárda vezére és kapitánya lesz a műsor porondmestere ezen a napon. Most viszont azzal kell szembesülnünk, hogy a mi legendánk, aki 16 éven át volt az öltöző és a meccsek vezető egyénisége, a klub egyik motorja, az éppen az ellenfél sorait erősítheti.

Tudjuk, hogy amióta elhagyta a Madridot, szinte folyamatosan sérülésekkel küzd. Ez így volt a párizsi első találkozó napján is. De a visszavágóra felépülhet. Keylor Navas, Di Maria és Hakimi mellett így akár a pályán is állhat majd imádott csapatával és korábbi bajtársaival szemben.

Erős képzavar… Nekem az. Nekem ez elképzelhetetlen. Nem, az nem lehet, hogy a mi Ramosunk küzdjön- nem értünk, hanem ellenünk!

Ha az első meccsen játszik, és mondjuk nem Messi, hanem ő áll oda a büntetővonalra… Bepanenkázza Courtoisnak?!

Ha játszik a visszavágón, akkor minden teketória nélkül felrúgja Benzemat? Vagy Balet? Bárkit azok közül, akikkel több, mint másfél évtizedig együtt ért el korábban elképzelhetetlen sikereket?

A 92,48 hőse, aki a Real Madridnak adta karrierje legszebb és legsikeresebb éveit, mondhatni, a fénykorát, szerintetek oda áll a kirakatcsapat védelmébe, és megRamosozza szeretett társait?!

Ugye láttuk Di Mariat, amikor úgy rúgta a madridiakat, mint a pelyhet. Szinte gyűlölettel tarolt át a pályán ellenünk, mintha a játékosok hibája lenne, hogy a klubvezetés megvált tőle. Sose fogom elfelejteni, de Di Marianak megbocsátani se. Ez van.

Ramos most, hogy Casemirot és Mendyt nélkülöznünk kell, Marceloval áll majd szemben?! A korábbi legjobb harcostársak fognak egymás ellen támadni?

Nekem ez nem illik bele abba a képbe, ami bennem él Sergio Ramosról.

Nekem Sergio Ramos a Real Madrid örökös legnagyobb kapitánya, hőse, legendája. Nem a benzinkutasoké. Nem lehet, hogy ellenünk pályára lépjen. Ha igen, akkor nem fog magához méltó mentalitással küzdeni, mert ha igen, akkor bennem összetöri azt az Ikont, aki Sergio Ramos, a habfehérek legnagyobb harcosa.

Legyen inkább az, hogy sérült. Vagy mondja azt. Mondja azt, hogy a tesztje pozitív, vagy hogy fáj a hasa, mindegy, csak könyörgöm! SERGIO RAMOS NE JÁTSZON A REAL MADRID ELLEN!

Kíváncsi vagyok, nektek mi a véleményetek, hogyan éreztek ezzel kapcsolatban?

Forrás nincs, saját cikk, kiemelt kép M4 Sport.

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJAÖSSZEFOGLALÓK
BAJNOKSÁG

Leave a Reply