A Real Madrid nem tervez nagy csapat átalakítást a következő idényre

Továbbra is Kylian Mbappé és Erling Haaland a fő célpont.


A Real Madrid nem tervez nagy csapatátalakítást a nyáron, minden erőfeszítést a támadósor megerősítésére használnak. A lista élén rendíthetetlenül Mbappé áll, azonban Erling Haaland is prioritást élvez a sorban. Amennyiben egyik játékost sem sikerül megszerezni, a vezetőség hajlandó más lehetőségeket is megvizsgálni, melynek következtében szélső és középpályás is érkezhet – esetleges eladásoktól függetlenül.

A Paris Saint-Germaintől elszenvedett fájdalmas 1-0-s vereséget követően hatalmas kritika érte mind a csapat összes tagját, valamint edző stábját, amivel rögtön beindultak a pletykák a csapat átalakítását illetően. A Real Madrid azonban ennek ellenére nem hajlandó felrúgni gazdasági helyzetét, amit a COVID-19 okozott. A vezetőség a járvány kezdete óta óvatosan bánik a pénzügyi dolgaival, ez alól pedig az idei nyár sem lesz kivétel.

Ancelotti és a többiek

Gareth Bale, Marcelo és Isco egész biztosan távozik a nyáron – szerződésük lejárta miatt -, emellett Jesús Vallejo, Mariano Díaz és Dani Ceballos távozása is elkönyvelhető. Eden Hazard és Marco Asensio jövőjéről most nyáron dönt a vezetőség, az ő eladásuk sincs kizárva.

Álvaro Odriozola visszatérése egész biztos a Fiorentinából, illetve két újonc is felkerülhet az első csapatba a Castillából. Egyikük Rafa Marin, másikuk Fran Garcia. Fran jelenleg a Rayo Vallecanóban van kölcsönben, játéka pedig elképesztő. Ami a középpályát illeti, az továbbra is törhetetlen. Toni Kroos, Casemiro, Fede Valverde, Luka Modric és Camavinga lesznek azok, akik alkotják a jövő középpályáját. Carlo Ancelotti tisztában van a szerepével és céljaival.

Ancelotti nemrég elárulta, hogy továbbra is a bajnokság megnyerése a prioritás – a PSG elleni vereséget követőten pedig beszélt Florentino Pérezzel és José Ángel Sánchezzel.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply