Haaland döntése az Aranylabdától függ

Olyan klubba szeretne igazolni amely lehetővé teszi számára, hogy a világ legjobb játékosa legyen.


Erling Haaland abban a kényelmes helyzetben van, hogy számos nagy klub ajánlata közül tud választani. A Borussia Dortmund sztárjáért versenyt fut a Manchester City, a Real Madrid és harmadik kérőnek itt van a Barcelona. Utóbbi csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy meggyőzzék a 21 esztendős játékost – mindezt kétségbeesetten, hogy Madridban ne alakuljon meg a Kylian Mbappé-Erling Haaland álomduó.

Haaland szeretné beírni a nevét a futball történelemkönyvébe, ezért úgy gondolja, hogy olyan klubhoz kell szerződnie amely csapat színeiben versenybe szállhat az Aranylabdáért. Ez az elsőszámú prioritása és ezt ügynökével, Mino Raiolával is közölte.

Raiola a kulcs

Raila és a norvég játékos édesapja immáron egy éve folyamatosan tárgyalnak Európa legnagyobb klubjaival. Szó szerint bejárták az összes kérőt, kérdezősködtek, hogy milyen szerepet is szánnak a norvég gólvágónak. Mindegyik klub felvázolta saját tervét, a sorban pedig a Manchester City és a Real Madrid élvez elsőbbséget.

Ezek a találkozók ugyan titkosak voltak, de a Joan Laportával való találkozás nagyon feltűnőre sikeredett. A katalán csapat drukkerei rendkívül izgatottak lettek, amikor a játékos képviselői meglátogatták a Barcelona főhadiszállását. Mindent összevetve Haaland bárhova is megy: fontos játékos szeretne lenni. Azt sem bánja ha a támadószekción más játékossal kell osztozkodni. Tisztában van azzal is, hogy egy esetleges Mbappéval való közös játék hatalmas lehetőséget biztosítana számára az Aranylabdáért.

A Real Madrid nyugodt, teljes mértékben biztosak abban, hogy a norvég szerződtetése már idén lehetséges. Természetesen továbbra is Kylian Mbappé a legfőbb célpont Madridban.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJASZUPERLIGA
BAJNOKSÁGCastillaÉrdekességek

Leave a Reply