A Real Madrid lehetőségei Marcelo pótlására

Miguel Gutiérrez, Fran García és Angelino a legesélyesebb jelölt a brazil bekk helyére.


Marcelo várhatóan ezen a nyáron, 15 és fél esztendőt követően távozik a Real Madridtól. Szerződése június 30-án lejár, a klub pedig már elkezdte keresni utódját Ferland Mendy mellett. Mendy 2019-es érkezését követően Marcelónak állandó helye lett a kispad, most pedig az MBP School of Coaches kiválasztott három olyan játékost, akik átvehetik a brazil legenda helyét a csapatban.

Miguel Gutiérrez

Az első lehetőség az a Miguel Gutiérrez, aki már játszott az első csapatban és rendkívül jól tett azt. Miguel olyan játékos, aki mind védekezésben, mind támadásban jól teljesít. Magabiztos az 1v1 szituációkban is. Ezt mutatja a nyolc gólpassza és két gólja Raúl irányítása alatt a Castillában.

A 20 esztendős játékos elég fiatal ahhoz, hogy Mendy cseréje legyen az első csapatban. Mindemellett megvan a tehetsége arra is, hogy Európa egyik legjobb jobbhátvédje legyen.

Fran García

A Real Madrid utánpótlásában nevelkedett Fran García jelenleg a Rayo Vallecano játékosa, teljesítményére azonban – a Real Madrid mellett – más csapatok is felfigyeltek. A 22 esztendős játékos összesen 26 alkalommal lépett pályára az idei LaLiga-kiírásban, mérlege egy gólpassz. Hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint Miguel, annyi különbséggel, hogy több tapasztalata van a bajnokságban és a felnőttek között. Ami a védekezését illeti, kicsit szilárdabb, mint Miguel.

Angelino

A harmadik és egyben utolsó lehetőség az RB Leipzig játékosa, Angelino aki játszhat balhátvédként és balszélsőként is. A 25 esztendős játékos a legtapasztaltabb ezen listán, az elmúlt szezonokban rendszeresen játszott a Bundesligában és a Bajnokok Ligájában is. Marcelóhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mivel nagyon támadó szellemű hátvéd.

Angelino egyik legjobb tulajdonsága az átlövései, ami ebben a szezonban már öt gólpasszt jegyzett csapata számára a némete élvonalban, valamint hármat a BL-ben. Az ő esetében is vannak hiányosságok védekezésben.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
BAJNOKOK LIGÁJA

Leave a Reply