A Real Madrid a világ legjobb csatárát keresi

Erling Haaland szerződtetése végül nem valósult meg, ezért a klub máris új ifjú támadó keresésébe kezdett.


Erling Haaland tehát nem igazolt Madridba, a Real Madrid pedig az egyik legnagyobb kérője volt a norvég támadónak. A vezetőség azonban nem várt sokáig, máris elkezdtek a klub játékosmegfigyelői új játékosok után nézni. A klub delegációja most azon dolgozik (mint mindig), hogy megtalálja a következő évtized legjobb csatárát, aki töménytelen mennyiségben ontja a gólokat Madridban.

Karim Benzema ugyan átvette Cristiano Ronaldo helyét, de az elmúlt három évben semmiféle segítséget nem kapott társ téren. Sem Luka Jovic, sem Mariano Díaz nem teljesített úgy, ahogyan egy cserecsatárnak kellene. Vinícius és Rodrygo ezen a listán kiemelkedik, ebben a szezonban nagy segítségére voltak a franciának.

„A világ legjobbját akarjuk!”

– vallja a Real Madrid.

Fede Valverde, Vinícius, Rodrygo és Eduardo Camavinga a példák arra, hogy a Real Madrid komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy minding megtalálják a jövő csillagait. Sietni nem kell a klubnak, ugyanis Benzema jelenléte és Mbappé több, mint valószínű érkezése elegendő időt ad arra, hogy megvizsgáljanak minden lehetőséget.

Több hely Haaland nélkül

Lehet, hogy furcsán hangzik de Erling Haaland Manchesterbe igazolása még jól is jön ahhoz, hogy Endrick hamarabb csatlakozzon a Real Madridhoz. Amennyiben a norvég mégis aláírt volna most, az nagyon megnehezítette volna a Palmerias csodagyerekének leigazolását. Az ifjú brazil két esztendő múlva érkezhet Madridba, amikor 18 esztendős lesz. Ekkor Haaland a 24. életévébe lép, ami teljesen lehetetlenné tenné, hogy mindketten megfelelő játékidőt kapjanak.

A Palmerias játékosa a Real Madrid egyik lehetősége, már régóta figyelemmel kíséri őt a klub. Egyedülálló tehetségről van szó, ezt számtalan sportigazgató elismerte, aki látta játszani. Endrick a Real Madrid egyik legnagyobb célpontja, de még erre bizony várni kell.

Endrick és Moukoko

Youssoufa Moukoko egy másik fiatal játékos, aki lenyűgözte a vezetőséget. A 17 esztendős támadó a Borussia Dortmund játékosa, és az ifú csapatban való teljesítménye miatt rendkívül hamar felkerült az első csapathoz, azonban Endrickben több potenciált lát a vezetőség.

Az UEFA Ifjúsági BL-t megnyeri Benfica támadója, Henrique Araujo egy másik ifjú tehetség, akit figyel a vezetőség. Hatalmas potenciállal rendelkező játékos, ügynöke pedig a neves Jorge Mendes. Roko Simic is helyet kap a listán, mint a Real Madrid által figyelt ifjú titánok, ő a Red Bull Salzburg játékosa.

A többi lehetőség

Mindeközben a Real Madrid már olyan fiatal játékosokat is figyel, akik már az elitnek számító bajnokságokban játszanak – azonban sztárként még nem kell őket kezelni. Az egyetlen probléma ezekkel a játékosokkal, hogy az átigazolási áruk rendkívül magas lenne, azonban a Real Madrid nem zárja ki azt sem, hogy ennek ellenére is csatár után nézzen a nyáron.

Julian Alvarez volt az egyik ilyen csatár, de őt is leigazolta a Manchester City. Alexander Isak is egy ilyen játékos. Egyszer már majdnem Madridba igazolt, de végül a Dortmundot választotta.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply