Búcsúzunk, Case!

Navas, Ronaldo, Varane, Ramos, Marcelo, Isco. És most Casemiro. Emlékeztek? Négy, lassan öt éve számoltuk, hogy bizony melyikük mennyi idős. Mennyi lehet még, amíg boldoggá tesznek minket azzal, hogy a csapat tagjai?

Tudtuk ugye, hogy fájni fog. Fájt mind, fájni fog még, most szólok. De tudjátok mit? Kilenc éven belül az ötödik BL döntőt nyerték. Ha ez az ára, akkor most én szívesen fizetem, boldogan sírok. Oximoron, hogy nem, nem a boldogságtól sírok, hiszen szomorú vagyok. De boldogan sírok. Mert nincs még egy olyan klub, ahol a szurkolók ilyen boldogan sírnak.

Drága Case, kedves szeretett Tankunk! Sose gondoltuk, hogy pont tőled fogunk elsőként elköszönni a híres, legjobb, legsikeresebb és legszeretettebb trióból. Hiszen Toni tavaly injekciókkal játszott hónapokig és nem írt alá hosszabbítást, csak majd ha látja, hogy jól van. Hiszen Luka a leg idősebb közületek, mégis elképeszti a világot, de talán hamarabb elfogadtuk volna.

Váratlan fordulat, a nyári kánikulában jeges vödör víz a nyakunkba a hír, hogy elmész. Mennyire szeretünk! Az arcaid, a mosolyod, a Clasicokon a tüzed, kellene még nekünk, és kellene még a fiataloknak is, hogy maradj. Példaként, olyan elődként távozol, ami óriási kihívást, talán megugorhatatlan feladatot állít az utódaid elé.

Hamarosan bekerülsz a Real Madrid hivatalos oldalán a klub legendái közé. Lecseréled a világ legszebb mezét. Az, hogy kihívás, értem. De vágytam, hogy a Real Madridból vonulj vissza. Sajnálom, hogy nem így történt, kérlek ma este legyél ott, láthassunk még egyszer. Tudjunk elköszönni. Egy taps, egy utolsó taps, add meg ezt a téged szerető madridistáknak.

Add át üdvözletünket és tolmácsold hálánkat Ronaldonak és Varanenak. Az ott mostantól a te új triód, az ex-madridisták triója, akiket szeretünk. Ma még legyél ott, de holnaptól már nem neked drukkolunk. Viszont hála, köszönet, szeretet, ezek megmaradnak.

Viszlát, Case!

Kép Facebook.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOKBAJNOKSÁGNYILATKOZATOK
Általános

Leave a Reply