A Real Madrid belegyezett a fiatal brazil csatár leigazolásába

Végül Madridban köthet ki az újdonsült brazil csodagyerek.


A küzdelem kemény volt. Európa legjobb futballklubjai – a Real Madrid, a Barcelona és a Bayern akarták megszerezni a 16 éves Palmeiras csatárát. Ez nem meglepő, ha a brazil Endrick Felipe Moreira de Sousa teljesítményét nézzük. A gg.bet szerint Endrick a legígéretesebb játékosnak számít Brazíliában.

Brazíliában az új Adrianónak hívják, mivel ballábas és sok gólt lő. Magát a csatárt a francia Paris Saint- Germain játékosának, Kylian Mbappénak a játéka ihlette meg. Endricket inspirálja a játéka és úgy gondolja, játékstílusa hasonló Mbappéhoz. A fiatal brazil a norvég Erling Haaland játékstílusát és labdarúgópályafutásának alakulását is figyelemmel kíséri, aki a Manchester City és a norvég válogatott csatára.

Érdemes megemlíteni, hogy az idei év elején Endrick pozitívan nyilatkozott Vinícius Júniorról, a Real Madrid játékosáról, mondván, hogy kiváló játékos és közel áll hozzá a spanyol klub csatárának játékstílusa. Hozzátette, hogy szívesen játszana vele a Palmeirasban. Úgy tűnik, részben teljesül a kívánsága. Hiszen, ha Endrick a Real Madridhoz igazol, Vinícius Júniorral együtt játszanak majd, de már a spanyol csapatban, nem pedig a brazilban.

A maga 16 évével a brazil labdarúgó a Palmeiras legfiatalabb gólszerzője lett. Az előző rekord teljesítmény 106 évig tartott. Csapata nyert a Sao Paulo diadal kupán. A brazil csatárt pedig a torna legjobb játékosának választották, ugyanis ő szerezte a legszebb gólt.

Endrick a brazil Serie A jelenlegi szezonjának négy mérkőzése alatt két gólt lőtt és 106 percet töltött a pályán. 2022 januárjában a Palmeiras csatára még csak gondolkodott átigazolásának lehetőségén a Real Madrid csapatához, ezt a feladatot ügynökeire bízva. Ugyanakkor Endrick szerződése a Palmiras csapatával 2024 novemberének végéig érvényes.

Szóval elmondhatjuk, hogy a brazil ügynökei jó munkát végeztek. A Real Madrid ajánlatot készül tenni, amelynek összege a pletykák szerint 35-40 millió euró.


A cikk szponzorált tartalom, a cikk támogatója a gg.bet.

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJAÖSSZEFOGLALÓK
BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply