Jude Bellingham érzelmes sorokkal köszönt el eddigi csapatától

Jude Bellingham karrierjében újabb fontos mérföldkő érkezett el. A Borussia Dortmund mezét ugyanis a Real Madridéra cseréli. A fiatal játékos közösségi oldalán köszönte meg egykori klubjának a szeretetet és a törődést, amit kapott tőlük:

„Hol is kezdjem, az utóbbi három év Dortmundban életem legfontosabb időszaka volt. 17 éves kölyökként érkeztem, férfiként távozom. Nem tudok elég hálás lenni azért, amit ez a klub tett értem. A lehetőségek, a tapasztalatok, a csúcs, és a mélypontok. Mindegyik segített abban, hogy fejlődjek emberként és labdarúgóként is. Megtiszteltetés, hogy képviselhettem az együttest eddig, szeretném megköszönni a játékosoknak, a menedzsereknek, főnököknek és stábtagoknak, hogy ott voltak velem. Mindig lesz helye a BVB-nek a szívemben, és sosem feledem a klub értékeinek az életemre gyakorolt hatását. Aki egyszer a Borussia része lesz, örökre az marad. Csakis a legjobbakat tudom kívánni a jövőre nézve! Heja BVB!”

Bellingham éppen térdérüléséből lábadozik. Így az angol válogatott barátságos meccseit is kihagyni kényszerül. Viszont hamarosan felépül, és megkezdheti a munkát újdonsült csapatában.

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK
Szerződések

Leave a Reply