Boris Johnson kezében van a City elleni BL-meccsünk

Az új karanténszabályok miatt könnyen lehetséges, hogy újra át kell szervezni a visszavágó időpontját illetve helyszínét is.


Ma számoltunk be arról, hogy az Egyesült Királyságban újra életbe léptek azok a szabályok, hogy aki Spanyolországból utazik be – arra 14 napos karantén vár. Ez pedig azt eredményezné, hogy mégsem kerül megrendezésre a Manchester City – Real Madrid Bajnokok Ligája-visszavágó.

Arról is szó esik, hogy a profi sportolók ez alól kivételt képeznek, de erről Boris Johnson és kormánya dönt.

Oliver Dowden, az Egyesült-Királyság sportügyi államtitkára korábban azt mondta, hogy a Bajnokok Ligájának és az F1-nek a menetrend szerint kell mennie, azaz hiába jön közbe bármi, az eseményeket nem szabad elhalasztani. Sajtóinformációk szerint Mr. Dowden a szombati friss szabályok után sem változtatta meg döntését.

Az UEFA egyelőre nem közölt semmit a találkozóval kapcsolatban, mivel arra számítanak, hogy az Egyesült-Királyság kormánya időben cselekszik. Az UFEA szabályai továbbra is lehetővé teszik azt, hogy összesen 50 fő tartózkodhat egy csapat utazási járművén. Tehát a csapatok személyzeteinek mentességet kell kapniuk.

A klub arra is felkészült, hogy máshol kerüljön megrendezésre az ominózus találkozó – akár Lisszabonban, ahol a BL-mérkőzések többi felvonása kerül megrendezésre.

Egyelőre várunk. A Real Madrid készen áll mindenre, a döntés Boris Johnson kezében van.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJA
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply