A Real Madrid követni szeretné a Wolves tervét

A Farkasoknak sikerült két vállra fektetniük Pep Guardiola csapatát az Etihadban.


Zidane és csapata holnap Angliába utazik, hogy véghez vigyék azt a tervet, amit elterveztek: le kell győzniuk a Manchester Cityt, hogy továbbjussanak a Bajnokok Ligájában.

A francia trénernek egyébként egyértelmű terve van – tudja, hogy mi kell a három ponthoz. A Wolverhampton Wanderers sikerrel járt, hisz három ponttal távoztak a kékek otthonából.

A PL-középcsapat ebben az idényben legyőzte a Cityt, Adama Traoré és Raúl Jimenez főszereplésével. A Wolves agresszív letámadásaival nem tudtak mit kezdeni Guardiola srácai, és ez kellett ahhoz, hogy győzelemmel távozzanak az Etihadból.

Ugyanezt a tervet követte nem sokkal később a Manchester United is, hisz ők is legyőzték Agüeroékat. Ráadásul ők kétszer, hisz a Ligakupán is diadalmaskodtak.


forrás: MARCA

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

ronaldo-segitett-embereken

Cristiano Ronaldo sérült emberek orvosi ellátását fizette ki

A The Sun beszámolója szerint Katia Aveiro is megerősítette, hogy a testvére, Cristiano Ronaldo fizette ki annak a 370 embernek az orvosi ellátását, akik megsérültek a vasárnap óta kialakult portugáliai erdőtüzekben. Az erdőtűz lángjait Portugáliában és Északnyugat-Spanyolországban az Ophelia

TOVÁBB »
federico_valverde_hosszabbitott

2025-ig szóló szerződést írt alá Federico Valverde

A klub 21 éves uruguayi játékosa, Federico Valverde 2025-ig szóló szerződést írt alá nemrég a Real Madriddal. Valverde szerződésében nem kevesebb, mint 750 millió eurós (!) kivásárlási ár szerepel. A Peñarolnál nevelkedő játékos 2016-ban érkezett a Real Madridhoz. Egy

TOVÁBB »