„Meg foglak ölni!” – kiabálta Al-Khelaifi a játékvezetőknek a BL-kiesés után

A PSG elnöke, Nasser Al-Khelaifi nem fogadta jól csapata kiesését a Bajnokok Ligájából tegnap este, ennek pedig hangot is adott elég durván. Összefoglaló a katari üzletember viselkedéséről.


Durva jelenetnek lehettek tanúi azok, akik tegnap látták Al-Khelaifi viselkedését a Real Madrid – PSG mérkőzést követően a Santiago Bernabéuban. A lefújást követően Al-Khelaifi ordítva hagyta el a VIP-páholyt, majd egyenesen a játékvezetők öltözőjébe sietett, hogy számon kérje a találkozó különböző periódusait, különösen Benzema első találatát.

Danny Makkelie – a mérkőzés játékvezetője – a következő jelentést adta le:

„Al-Khelaifi és Leonardo agresszívan viselkedett és megpróbált bejutni a játékvezetők öltözőjébe – áll a jelentésben. Amikor a játékvezető megkérte őket, hogy távozzanak, az elnök megütötte az asszisztens egyik felszerelését, ami el is tört.”

Az ESPN beszámolója szerint még soha nem láttak klubvezetőket így viselkedni. A MARCA ugyanakkor arról ír, hogy Al-Khelaifi viselkedését a Real Madrid egyik alkalmazottja, név szerint Mejia Davila rögzítette – amikor a PSG tulajdonosa tévedésből először az ő irodájába ment be. A felvételeket Davila minden bizonnyal elküldi az UEFA-nak az esetleges szankciók miatt, bár a legfrissebb információk szerint ezt maga az UEFA is követelte a Real Madrid delegáltjától.

A forrás hozzáteszi, hogy amikor Al-Khelaifi észrevette, hogy éppen videózzák – így reagált: „Meg foglak ölni!”.

Mindemellett amikor a klub alkalmazottja rögzítette a felvételt, Leonardo is utána sietett, hogy azonnal törölje azt – ami természetesen nem történt meg. A beszámolók szerint olyannyira kiakadt a katari üzletember, hogy saját testőreinek kellett feltartóztatniuk.

A PSG vezetői leginkább az első találat miatt akadtak ki, mi szerint Benzema szabálytalanságot követett el a valójában bizonytalan Donnarummával szemben. „A Donnarummával kapcsolatos döntés nem igazságos. A szabálytalanság egyértelmű volt. Leheteteln konzultálni ilyen esetben a VAR-ral, de nem keresek kifogásokat. Meg kell néznünk azt is, hogy mit csináltunk.” – nyilatkozta Leonardo, a PSG sportigazgatója.

A párizsi alakulat vezetőedzője, Mauricio Pochettino ennél keményebben fogalmazott:

„Olyan gólt kapni, amit mi kaptunk és a VAR azt meg is adta… ez hihetetlen. Lehetetlen elfogadni a döntést, mert egyértelműen szabálytalanság történt. Összességében mi voltunk a jobb csapat és nagyon kiábrándító, amikor egy ilyen szituáció miatt változik meg a játék képe. Nehéz, mert a Real Madridnak hitet adott, nekünk pedig nehéz volt kezelni a helyzetet, annyira igazságtalan volt.”


forrás: MARCA, Twitter

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOSBAJNOKOK LIGÁJABAJNOKSÁG
BAJNOKOK LIGÁJAMÉDIA

Leave a Reply