Real Madrid-Manchester City

A Real Madrid megállíthatja-e a fantasztikus formában levő Manchester City játékosait?

Bajnokok Ligája elődöntő 2023.05.09. 21:00

Real Madrid (5.) – Manchester City (1.) TV: M4 Sport

Egy előrehozott döntőnek lehetünk a szemtanúi, a szakértők ugyanis leginkább ezt a két csapatot várták a döntőbe. A rekordszámú tizennégy BEK / BL győzelemmel rendelkező Madridiak és az évek óta az első BL címükre ácsingózó Manchesteriek az idei sorozat végső győztesének legnagyobb esélyesei.

Tavaly is az elődöntőben találkozott egymással a két együttes. Akkor Manchesterben 4:3-as hazai siker született, s a visszavágón is a manchesteriek szereztek vezetést, s még a mérkőzés utolsó percében is tartották az eredményt. Aztán jött Rodrygo és a 90. és 91. percben szerzett góljaival hosszabbításra mentette a találkozót. A hosszabbításban pedig Benzema gólja bevitte a kegyelemdöfést. Az angolok továbbjutási reményeit szertefosztva….

Az angolok nagyszerű formában futballoznak az elmúlt hetekben, míg a Madridiak többször is botlottak a LaLiga-ban. Ritkán lehet ilyet leírni, de a bukmékerek oddsai alapján ezúttal nem a Királyi Gárda a madridi találkozó esélyese… De a Real Madrid nem az a csapat, amelyik ne tudná a világ bermelyik csapatát legyőzni, ha jó jnapot fog ki.

Esélyek: 29% – 27% – 44% ; Oddsok: 3,41 Winmasters / 3,66 GreatWin / 2,26 Winmasters

* Aktuális oddsok és bónuszok a fogadóirodák kínálatában: linktr.ee/teletipp

Talán ezek is érdekelhetnek:

COPA DEL REYÖSSZEFOGLALÓK
BAJNOKOK LIGÁJAÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply