Manchester City vs Real Madrid - Bajnokok Ligája

Útban a 15. vagy az első BL siker felé?

Bajnokok Ligája elődöntő 2023.05.17. 21:00

Manchester City (1.) – Real Madrid (5.) TV: M4 Sport
Esélyek: 65% – 20% – 15% ; Oddsok: 1,54 Unibet / 4,99 Winmasters / 6,74 Winmasters

Az Abu Dhabi befektetők megjelenése óta óta az első BL címükre ácsingózó Manchesteriek és a rekordszámú – tizennégy – BL/BEK győzelemmel rendelkező Madridiak és az idei sorozat végső győztesének legnagyobb esélyesei. De a ma esti meccset követően, csak egyikük fog örülni, a másikuk pedig bűcsúzik az idei BL sorozattól.

Tavaly is az elődöntőben játszott egymás ellen a két gárda. Akkor a manchesteri 4:3-as hazai sikert követően, a visszavágón is a manchesteriek szereztek vezetést, s még a mérkőzés utolsó perceiben is tartották az eredményt. Aztán jöttek Rodrygo góljai a 90. és 91. percben, amivel hosszabbításra mentette a találkozót. A ráadásban pedig Benzema gólja eldöntötte a mérkőzést…

Az angolok nagyszerű formában futbaloznak az elmúlt hetekben, sorozatban nyerik a meccseiket a Premier Leagueben és szinte biztos hogy a bajnoki cím is az övék lesz. A Madridiak viszont többször is botlottak a LaLiga-ban, ennek köszönhetően most a városi riválissal az Atletico Madriddal harcolnak a dobogó 2. és 3. fokáért, miközben a Barcelona már utcahosszal megnyerte  a LaLigát.

* Aktuális oddsok és bónuszok a fogadóirodák kínálatában: linktr.ee/teletipp

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK
BAJNOKOK LIGÁJAÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply