Bayern München - Real Madrid

Ancelottinak volt klubja ellen kell harcba szállnia a Real Madriddal

Bayern München (Ger.,2.) – Real Madrid (Spa.,3.) M4 Sport, 2024.04.30. 21:00

A Bajnokok Ligája legnagyobb európai kupasorozatának döntőjébe jutásért vívott csata izgalmasan indul Madrid és Manchester City között. A Real Madrid győzelme a City ellen megerősítette pozíciójukat a favoritok között a kupasorozatban.

A Bayern München és a Real Madrid elődöntőjének első felvonása izgalmas pillanatokat ígér a labdarúgás szerelmeseinek. A két európai óriás csapat hagyományokkal és sikerekkel büszkélkedhet a kupaporondon. Nézzünk néhány érdekességet a mérkőzéssel kapcsolatban:

Az európai kupaporondon korábban már 26 alkalommal találkoztak a Bayern München és a Real Madrid csapatai. A mérleg szoros, 12 Real Madrid-győzelem mellett 3 döntetlen és 11 bajor győzelem született.

A jelenlegi szezonban a Real Madrid a továbbjutás esélyesebbje. A Bayern München számára ez az idény volt a leggyengébb az 2011/2012-es szezon óta, ami még inkább erősíti a Real Madrid esélyeit, tekintve hogy a Bayern sem a Német Kupában, sem a Bundesligában nem teljesített kiemelkedően.

A csapatok edzői is érdekes alakok a mérkőzés előtt: Carlo Ancelotti korábban a Bayern München trénere volt, most pedig a Real Madridot irányítja. Ő áll kicsit jobban az egymás elleni örökmérlegben a két vezető között.

A mérkőzés előtt a Bayern Münchennél több játékos is sérüléssel küszködik, köztük Serge Gnabry, Jamal Musiala, Leroy Sané és Dayot Upamecano.

Esélyek: 42% – 27% – 31% ; Oddsok: 2,32 Unibet / 3,70 Unibet / 3,20 Unibet

* Aktuális oddsok és bónuszok a fogadóirodák kínálatában: https://beacons.ai/sportingbet

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGEl ClasicoElőzetes
Real Madrid - FC Barcelona - El Clásico
BAJNOKSÁGElőzetes
Granada - Real Madrid

Leave a Reply