15930734256228

Beszéljünk Ramos szerződéséről – vagyis inkább hosszabbításáról

Aggodalomra semmi ok, minden szépen lassan halad ami a kapitány szerződéshosszabbítását illeti.

A klubnak egy éve van még arra, hogy megállapodjon Ramosszal az új szerződéséről. A kapitány most már a bajnokság (LaLiga) legtöbb gólt szerző védője a maga 69 találatával, habfehér mezben pedig a 100. helyet foglalja el 94 góllal.

De sem a klub, sem a játékos nem siet sehová ami a hosszabbítást illeti. Ramos és Florentino Pérez tökéletes kapcsolatban vannak egymással, sokat beszélnek, biztosak mindketten a kontraktus megújításában.

Sergio tudja, hogy a Real Madrid az ő igazi otthona – míg az elnök azt, hogy szükséges a hosszabbítás.

A klub átigazolási politikáját figyelembe véve egy éves a hosszabbítás, de valószínűleg több esztendőről is szó lehet.

A Kínai-ügy

Egy évvel ezelőtt felröppent a pletyka, miszerint Ramos Kínába szerződik, mert komoly konfliktus alakult ki közte és Pérez között. Pletyka volt, hisz mindkét félnek szüksége van egymásra. A nagy klubok ugyan várni fogják, hogy ne valósuljon meg a sikeres hosszabbítás, de ez szinte teljeséggel lehetetlen.

Ramos már a 15. idényét tölti Madridban, 644. alkalommal lépett pályára, 94 gólt szerzett és 22 trófeát gyűjtött. Ezek után nehéz elképzelni őt egy másik klubban. Ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül az mellett, hogy a kapitány egyáltalán nem mutat olyan jeleket, ami azt erősítené meg, hogy öregszik. Sőt.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
15930341326690
ÁTIGAZOLÁSOKEGYÉB
15930418106375

Leave a Reply