Meglopta a feleségét, börtönbe kerülhet Puskás Ferenc veje!

Az alicantei tartományi bíróság 3 év 7 hónap börtönbüntetésre ítélte Puskás Ferenc lányának a férjét, mert 1 290 000 eurót szerzett meg felesége bankszámlájáról.

Az ítélet a „Puskás hagyatéka” című könyv eladásának a bevételeiből ellopott pénz miatt lett meghozva. A férfi megegyezett a Caixa Rural Altea bankszervezet l’Alfàs delben található irodájának igazgatójával, hogy új szerződést kössön a Puskás örökösnő bankszámla kondícióinak módosítására , hogy meghatalmazottként járhasson el, és szabadon hozzá férjen a számlán lévő pénzhez.

Erről Puskás Ferenc lánya semmit sem tudott, a férje tulajdonképpen simán levette a pénzt és azt a saját számlájára tette fel.

A bírósági ítélet részletezi, hogy ezzel a szerződéssel, amely lehetővé tette a számlán történő rendelkezést, miután szimulálta az engedélyezés nem létező feltételét, a banknak lehetősége volt megkönnyíteni a dolgot, és ezeket a pénzeket a maga javára utalni, annak ellenére, hogy nem rendelkezett érvényes felhatalmazással, hogy ilyen ügyleteket hajtsanak végre. Ezért a bank iroda igazgatója ugyanilyen mértékű börtönbüntetést kapott.

Ezen túlmenően úgy határoz, hogy mindkettőjüknek együttesen kell kompenzálnia a futballista lányának 997 927 eurós örökségét , és egyidejűleg a Caixa Rural de Altea leányvállalatot polgári jogi felelősségre vonja.

Ily módon 2011 szeptemberében 900 000 euró értékű tranzakciót hajtott végre, így az eredeti számlán 1 470,39 eurós végegyenleg maradt.A vádlottak által fizetett visszatérítések összesen 1 189 411 eurót tesznek ki, miután 191 483-at fizettek a könyv jogainak eladásából származó adók után.

Az ítélet ellen az értesítéstől számított öt napon belül a Legfelsőbb Bírósághoz lehet fellebbezni

Forrás és kép: Marca.

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply