Öt alternatív kezdőtizenegy Zidane számára

Az Atlético Madridtól elszenvedett csúnya vereséget követően Zidanenak komoly változtatásokat kell eszközölnie, erre pedig a MARCA újságírói állítottak össze néhány kezdőcsapatot.


Első csapat: 4-2-3-1 – négy újítás a középpályán

felállás: Carlos Gonzalez

Mivel a Real Madridnak sok választási lehetősége nincs a védő-szekcióba, így az úgy is maradt.

Casemiro és Paul Pogba a lehető legjobb megoldás a középpályán, Eden Hazarddal, James Rodríguezzel és Viníciusszal kiegszítve Benzema mögött.


Második csapat: 4-2-3-1 – Navas a kapuba

felállás: Juan Ignacio Garcia Ochoa

A MARCA következő alkalmazottja két helyen változtatott; Navas bekerült a kapuba, Marcelo pedig továbbra is oszlopos tagja a keretnek Mendy helyett. Ő is ugyanabban gondolkodik, hogy Casemiro és Pogba rendkívül erős lenne együtt középen.


Harmadik csapat: 4-2-3-1 – Öt új arc

felállás: Emilio Contreras

Emilio Contreras úr szerint az új arcoknak kell lehetőséget adni. Ő is Navast képzel el a kapuba, azonban véleménye szerint Marcelo és Varane helyett az újoncokat kell játszatni Mendy és Militao személyében. A középpálya nála is bomba biztos Casemiróval és Pogbával, ő James helyett a fiatal Rodrygót képzeli el Benzema mögött.


Negyedik csapat: 4-4-2 – Militao és Jovic

felállás: Pablo Diaz

Diaz úr másképp látja a helyzetet. Véleménye szerint csak Militaót kell lecserélni a védelemből, illetve nála a belga kapus élvez elsőbbséget. A középpályáról kirobbanhatatlan Pogba mellett a veterán Modric kap lehetőséget, Benzema mellé pedig betenné Jovicsot.


Ötödik csapat: 4-2-3-1 – Négy igazolás és Navast a kapuba

felállás: Nacho Labarga

Mint társa, ő is az friss srácoknak adna lehetőséget a veterán Navas mellett. Számára Mendy és Militao tökéletesen illik a kezdőbe, Modric mellé ő is Pogbát szeretné. A többi nála is alapvető, ő is megtartaná Jamest Benzema mögött.


Neked melyik kezdőcsapat tetszik a legjobban? Változtatnál valamin? Írd meg hozzászólásban!


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
KÉPGALÉRIA

Leave a Reply