Modric

Modric a 350. LaLiga-mérkőzésen játszik a Real Madrid színeiben

Modrić a 350. LaLiga-mérkőzésen játszik a Real Madrid színeiben

A középpályás az a játékos a jelenlegi csapatból, aki a legtöbb meccset játszotta a Ligában. A Real Madrid  a Celtával mérkőzött meg a  Santiago Bernabéuban , miközben Luka  Modrić  350  LaLiga-meccsen játszotta a klubban. A horvát, akit Florentino Pérez elnök ajándékozott meg a 350-es mezzel, ebben a szezonban a legtöbb meccset játszotta, 236 győzelemmel, 62 döntetlennel és 52 vereséggel.

Modrić háromszor  nyerte meg  a LaLiga-t  (2016-17, 2019-20 és 2021-22), és eddig 28 gólt szerzett. Népszerű mint az https://rt-bet.com . Első spanyol bajnoki mérkőzését 2012 szeptemberében játszotta a Granada ellen a Bernabéuban,  és  egy szezonban a legtöbb szereplése 35 meccs (2020-21). Többször mérkőzött az Atlético de Madriddal, mint bármelyik másik csapat a LaLiga-ban, hiszen 23 alkalommal „találkozott” velük.

A horvát focista, aki győzelemre viszi a Real Madridot

Modrić a világ egyik legjobb középpályása, aki a Real Madrid színeiben játszik. Modrić 2022-ben csatlakozott a spanyol óriásklubhoz, és azóta 17 trófeát nyert a csapattal, köztük négy Bajnokok Ligája címet. A futballista nemcsak a klubjában, hanem a válogatottjában is kiemelkedő teljesítményt nyújt, hiszen ő a horvát nemzeti csapat kapitánya, aki elvezette a csapatot a 2018-as világbajnokság döntőjébe. Modrić számos egyéni elismerést is kapott, például 2018-ban megkapta az Aranylabdát, mint a világ legjobb játékosa. Játékstílusa elegáns és intelligens, aki kiválóan irányítja a mérkőzést – mintha a netes RTbet platformon venne részt – , és pontos passzokkal, valamint veszélyes lövésekkel veszélyezteti az ellenfelet. Modrić a Real Madrid egyik legfontosabb tagja, aki még mindig profi szinten játszik, annak ellenére, hogy már 38 éves. A sportszakértők szerint  egy igazi zseni, aki a futballtörténelem egyik legnagyobb alakjává válhat.

Edzőjét kérdezték arról, hogy középpályása hogyan kezeli a változást, ugyanis egyes hírek szerint sokan átcsábítanák más klubhoz. Mivel nagyon sok mérkőzésen van túl ez követendő példa lehet a fiatalok számára – akik szinte naponta bekapcsolódnak az RTbet online játékba –, illetve hosszabb távon példakép is. Ha Modrić fenntartja az álláspontját, hogy elutasítja az edzői pályára lépést, valószínűleg azért, mert úgy dönt, hogy a jelenlegi szezon végén is folytatja a játékot. A klub csere játékosaként betöltött szerepét tekintve a legvalószínűbbnek tűnik, hogy ez a Real Madridtól való távozást jelentené.

Még mindig van esély arra, hogy máshonnan is érdeklődnének Modrić játékoskarrierjének folytatása iránt, amely Horvátországból Angliába, jelenleg pedig Spanyolországba vitte. Az egyik ilyen lehetőség az MLS-hez való költözés lehet, ugyanis az egyes pletykák szerint az Inter Miami Modrićot fontolgatja egy újabb sztárnévként, aki tapasztal futballisták mellé kerülhetne, többek közt Lionel Messi, Sergio Busquets, Jordi Alba és Luis Suárez.

„Horvát vagyok és ott születtem, de 11 éve vagyok itt, és otthon érzem magam. Hálás vagyok mindenért, amit a futballtörténelem legjobb klubjánál tapasztalhatok meg.” – mondta nemrég egy interjúban. A szakértők szerint a horvát középpályás már tisztában van azzal, hogy nem újítják meg szerződését és a szezon végén elhagyja a világhírű Real Madrid-ot. Ez nem olyan, mint az internetes RTbet, ahol érdemes tagnak lenni főleg a bónuszok miatt.

A média folyamatosan faggatja Carlo Ancelotti menedzsert Luka madridi jövőjéről. „Ő a sportág és a klub legendája. Neki magának kell döntenie a következő szezonról.”

Mindezek a kijelentések fokozatosan világossá tették, hogy még ha Luka Modric marad is a Real Madridnál, akkor is csak edző lehet a csapatban.

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGElőzetes
Real Madrid-Girona
BAJNOKOK LIGÁJAElőzetes
RB Leipzig - Real Madrid

Leave a Reply