1479490207_033337_1479490498_sumario_normal

A szurkolóknál Vázquez kezdene Benzema helyett

Amíg Zidane és Simeone is titokban tartotta a ma esti kezdőket, addig az as.com munkatársai létrehoztak egy szavazást, ahol a csapatok szurkolói összeállíthatták az általuk preferált kezdőtizenegyet az esti derbire.

-> Online önéletrajz minták, letölthető sablonok! <-

 

Atlético Madrid

Alético szurkolók kezdője: Oblak – Juanfran, Godin, Savic, Filipe – Koke, Gabi, Saúl Niguez – Carrasco, Gameiro és Griezmann

A Matracosok szurkolói ugyanazt a kezdőt küldenék ki a pályára, amivel 1-1-es döntetlent értek el a Barcelona ellen, habár ugyanezzel a csapattal 2-0-s vereségbe szaladtak bele az Anoetaban a legutóbbi fordulóban.

Real Madrid

Real Madrid szurkolók kezdője: Keylor Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Modric, Kovacic, Isco – Lucas Vázquez, Cristiano és Bale

Abban az esetben, ha Zidane hallgat a szurkolókra, akkor ezzel a kezdőtizeneggyel most először állhat fel a Királyi Gárda. A legnagyobb változást ebben a csapatban Lucas Vázquez szerepeltetése jelentené, aki Benzema sérülése miatt kerülhet a kezdőbe. Ha a francia szakember megadja a spanyol támadónak a lehetőséget, akkor nagy valószínűséggel Cristiano lenne a csapat 9-ese, míg balról Bale, jobbról pedig Vázquez támogathatná a portugált, habár ez a rendszer könnyen alakítható 4-4-2-es felállássá.

Ebben a szezonban a Vázquez, Bale és Cristiano hármas eddig 10 alkalommal játszott együtt, de még egyszer sem a mérkőzést indító sípszótól. A középpálya triója (Modric, Kovacic, Isco) is ezen a találkozón állhatna össze először a kezdő sípszótól, habár a Leganes elleni 3-0-ás győzelem alkalmával már szerepeltek együtt.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply