zid

Zidane: „A következő öt bajnoki a visszavágó előtt kulcsfontossággal bír”

A Real Madrid francia trénere a Betis elleni bajnoki előtt állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére

„Különböző versenysorozatban lépünk pályára. A Bajnokok Ligájában egy nagyon jó mérkőzésen vagyunk túl, most viszont csak erre a bajnokira összpontosítunk. Nem volt sok időnk a pihenésre, de most csak az a fontos, hogy jó meccset játszunk a Betisszel.”

„A Betis egy nagyon jó csapat, különösen hazai pályán. Tudjuk, hogy nehéz meccsre kell számítanunk,  de megvan a saját fegyverünk. Jó teljesítményt akarunk mutatni a pályán. Az a csapat, amelyet ki fogok hirdetni, az lesz a legversenyképesebb.”

Öt bajnoki a PSG elleni visszavágó előtt
„Ez az öt bajnoki a legjobb módja, hogy tökélesen felkészüljünk a PSG elleni visszavágóra. Öt bajnokink lesz, és nagyobb szükségünk van az egész csapatra, mint valaha. Mindannyian készen állnak a mérkőzésre. Azt akarom, hogy a játékosaim mindent beleadjanak.”

„Néha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan azt mi elvárjuk. A kupameccsek kivételével nem játszottunk rosszul, ezért is igyekszünk minél jobb teljesítményt nyújtani. Maximálisan tisztelem a játékosaimat, mert mindannyian a legjobbjukat próbálják nyújtani. Csökkentenünk kell a hibaszámot, amennyire csak lehetséges. Ha így teszünk, akkor sokkal hatékonyabbak leszünk, függetlenül attól, hogy ki az ellenfél.”

„Bízom a csapatom minden tagjában. Sok mérkőzés van előttünk, mindenkire nagy szükségünk lesz. Minden játékos készen áll, jól vannak. Jól játszottunk a PSG ellen, de ez egy másik összecsapás lesz. A csapatmunka tökéletes volt, és ez hozta meg a különbséget. Ez a győzelem mindent megváltoztat.”

Marcelo gólöröme
„Nagyon jó érzés, amikor egy játékos gólt szerez, és az edzőhöz rohan ki. Pontosan tudom, hogy hogyan mennek a dolgok az öltözőben. Tetszik ez a kapcsolat, és ez az amire szükség van: jó kapcsolat a játékosok között. Köszönöm a játékosok szavait. Nagyon hálás vagyok érte. Jó látni, hogy a játékosok megértik az üzenetemet.”

Bale a kispadon a PSG ellen
„Ez egy döntés volt, amit meghoztam. Amit akarok, az az, hogy mindenki készen álljon. Gyémánt alakzatban szerettem volna játszatni a csapatot, mert úgy gondoltam, ez lenne a legmegfelelőbb a PSG ellen.”

Dicséret Ronaldo számára
„Ő egyike azoknak a játékosoknak, akiket nem lehet kétségbe vonni, még akkor sem, ha nem szerez gólt. Nem tudom, hogy most van-e a legjobb formában, de a szezon még hosszú, és fontos, hogy ezeken a mérkőzéseken, hogyan szerepelünk.”

A saját jövője
„A legfontosabb dolog, hogy nap, mint nap keményen dolgozzunk. Nem gondolkodok ennyire előre. Egyszer eljön az ideje a váltásnak. Edzőnek lenni minden csapatnál kemény munka, de ez különösen igaz a Real Madridra.”

Asensio
„Minden alkalommal megkérdezik ezt tőlem. Ugyanazt tudom mondani, amit eddig. Egy hajóban evezünk, de a döntések továbbra is az én kezemben vannak. Egy edző számára a legnehezebb feladat eldönteni, hogy kit küld pályára az adott mérkőzésen.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
1
ÁLTALÁNOS
reklama

Leave a Reply