Így teljesít Raúllal a Castilla

Vegyes eredmények övezik az utánpótlást.


Raúl a nyáron vette át a Real Madrid B-t, és kezdte meg menetelését a spanyol harmadosztályban. Az első tizenöt mérkőzésén túl van, lássuk az eddig elért eredményeket.

„Nyugodt vagyok, tudom, hogy hol vagyok és tisztában vagyok a folyamattal, amelyben részt veszek. Nem találkoztam olyan edzővel, akinek ne lettek volna nehézségei. Teljesen normálisak a bukkanók, amikor elkezded ezt a pályát.”


Eredmények

Az idei szezonban 15 bajnokiból négy győzelmet, hat döntetlent és öt vereséget tud felmutatni a Castilla. 17 gólt rúgtak, 19-et kaptak. A szombati vereség (Atlético Madrid B elleni) azt is jelenti, hogy immáron hét mérkőzés óta nyeretlen a csapat idegenben, tehát Raúl egy kisebb hullámvölgybe került.


A remény

Alig két héttel ezelőtt a bajnoki tabellát vezető Atlético Baleares ellen léptek pályára, amiben eléggé rosszul cseppentek bele, hisz az azelőtti három mérkőzésüket elveszítették. Ennek ellenére a Castilla egy pontot eltudott rabolni Manix Mandiola gárdájától. Ezt követően a „kis Blancók” 2-0-s győzelmet szereztek a Real Oviedo B ellen, hangolódva a fent említett Atlético elleni derbire.


Ifjúság

A Castilla átlagéletkora 19 esztendő, így a bajnokság legfiatalabb csapata, ami egy pozitívum Raúl számára, hisz a legkevesebb tapasztalattal rendelkező csapatot irányítja. A védekezési hibák több alkalommal is megbosszulták magukat, de a fiatalok még csak most ízlelgetik, hogy milyen felnőttek ellen játszani.

„Ez az idény a tanulásról szól, számomra, és a játékosaim számára is.”  – mondta korábban Raúl.


Sérülések

Raúl csapatát számos sérülés súlytotta a szezon kezdete óta, sőt még az előszezon során is. A kulcsfontosságú játékosok (Rodrigo Rodrigues, Cesar Gelabert, Franchu Feullassier, Martin Calderon és Alvaro Fidalgo) több mérkőzést is kénytelenek voltak sérülés miatt kihagyni.

Raúl most egy teljesen egészséges kerettel dolgozik, visszatért – többek között -, Rodrigo és Franchu is, akik az edzőteremben dolgoztak mindeddig.

A Castilla a 20 fős csapatot tartalmazó bajnokságban jelenleg a 11. helyet foglalja el, 18 ponttal.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply