villarreal-vs-real-madrid

Minden a régi?! | Előzetes: Real Madrid – Celta Vigo

Megérkeztünk a soron lévő találkozóhoz, a spanyol bajnokság 28. fordulójában a Real Madrid látja vendégül a Fran Escribá vezette Celta Vigo-t.

Ha a statisztikai adatokat vesszük elő akkor egyértelműen fogalmazódik meg bennünk, hogy itt sima győzelmet könyvelhet el a királyi gárda de természetesen a foci nem csak ennyiből áll. Az égszínkékek a kiesés elől menekülnek így egész biztosan mindent megfognak annak érdekében tenni, hogy győzelmet csikarhassanak ki a Bernabéu-ban.

Tudjuk nagyon jól, hogy a „mieink” sem egy túl fényes szezonon vannak túl, ezt nem is lehet szebbre fényezni.. Azonban úgy tűnik Zinédine Zidane visszatérésével minden megoldódni látszik (magától értetődik, ezt a Zizou irányítása alatt időszakra gondolunk. a szerk.-) Emellett mindenféle hírportál erről cikkezik és ismerjük a francia zsenit, hogyha valaki akkor ő tudja irányítani a Real Madridot.

Ami a mestert illeti; a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón elmondta, hogy a játékosok rendkívül boldogok és az edzések is tökéletesen mentek tehát nem látja akadályát annak, hogy jól zárják a szezont. Emellett ismeri a Celtát akikről elismerően beszélt, tehát a győzelem attól fog függni, hogy mennyire lesznek eltökéltek a srácok hazai közönség előtt.

Kíváncsian várjuk a kezdőcsapatot, hogy miféle kezdő 11-et küld pályára Zizou. Ha hinni lehet a híreknek akkor semmi kétség nem lesz afelől, hogy Keylor Navas, Marco Asensio, Isco és Marcelo is kezdőként fog pályára lépni.

Amit már fent megjegyeztünk; jól ismerjük mi is a Celtát és tudjuk milyenek amikor nyerni akarnak. Ami a góllövőket illeti: Iago Aspas a házi gólkirály a maga 10 találatával illetve 2 gólpasszával, nálunk pedig mint tudjuk Benzema vezeti a listát 13 góllal és 4 assziszttal.

HALA MADRID!

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁG
BAJNOKSÁG

Leave a Reply