A kötelező! | Előzetes: Real Madrid – SD Huesca

A spanyol bajnokság 29. fordulójához érkeztünk ahol hazai pályán fogadjuk az SD Huesca-t.

Akik a tabella utolsó helyén állnak, ezért már a címből is értetődik hogy kötelező a három pont. Ahogy már a korábbi (Celta Vigo) elleni összecsapásnál, úgy itt is hazudhatnak a statisztika adatok.. Bár erre rendkívül kevés az esély. A kis csapat az idei kiírásban feljutott a spanyol élvonalba, azonban a kiesés biztos számukra hisz 5 győzelemmel, 7 döntetlennel és 16 vereséggel a legutolsó helyen állnak.

Zidane a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón elmondta, hogy továbbra is rendkívül jó a hangulat a csapatban és bár ezalatt a két hét válogatott-szünet alatt nem volt sok idő (teljes kerettel) a felkészülésre, de a három pontnak mindenféleképpen a Bernabéuban kell maradnia.

Ami a korábbi találkozásokat illeti: az odavágón csupán 1-0-ás győzelmet sikerült szerezni még Santiago Solari vezetésével, a győztes találatot Gareth Bale szerezte meg a 8. percben. Tehát bátran kijelenthetjük, hogy akkor siralmas mérkőzést láthattunk de most a kötelezőt hozni kell.

Sérüléssel bajlódik Carvajal, Courtois és Vinicius is, mellettük még kérdéses Llorente és Lucas játéka is.. Bár ők ketten a keretbe vannak. A másik oldalon is bőven van sérült, de minden bizonnyal így is egy erős kezdőt próbál a pályára küldeni Francisco Rodríguez.

A házi gólkirályuk Ezequiel Avila aki 6 találatnál jár 25 pályára lépésből, nálunk pedig természetesen továbbra is Benzema tartja a 6. helyet 13 találattal.

A felvezető tehát ennyi lett volna, előre a kötelezőért! HALA MADRID!


INFORMÁCIÓK A MECCSRŐL:

  • Mérkőzés: Real Madrid – Huesca
  • Sorozat: Spanyol bajnokság (La Liga), 29. forduló
  • Helyszín: Estadio Santiago Bernabéu
  • Időpont: 2019.03.31 (vasárnap, 20:45)
  • TV: Spíler 2 (ÉLŐ)
  • Játékvezető: Javier Estrada Fernández

VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK:

Real Madrid (4-3-3): Navas; Odriozola, Ramos, Nacho, Marcelo; Ceballos, Isco, Valverde; Bale, Benzema, Lucas Vázquez.

Huesca (5-3-2): Santamaría; Mantovani, Etxeita, Diéguez, Pulido, Galán; Moi Gómez, Rivera, Herrera; Avila, Gallego.

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁG
NYILATKOZATOK
marcos_llorente_serules

Leave a Reply