real-betis-vs-real-madrid

Nehezen, de megvan a győzelem.. | Real Madrid – SD Huesca 3-2

Véget ért a 29. forduló, a Real Madrid hazai pályán 3-2-re legyőzte a tabella utolsó helyén álló Huesca csapatát, igaz, eléggé nyögvenyelősen.

Már a kezdésnél óriási pofonba szaladt bele a csapat mikor Cucho kapott egy szép passzt Avilától, ennek következtében már a 3. percben megszerezte a vezetést Francisco Rodríguez csapata.

Következett egy kis folyamatos támadás melynek középpontjában Karim Benzema szalasztott el három nagy lehetőséget is, kétszer a kapu mellé – tiszta helyzetben viszont középre lőtt, Santamaria pedig hárította a lövést.

Lassú, pontos játék de gól egyelőre nem terem..

GÓL! Brahim adott egy precíz passzt Iscónak aki egy laza lövéssel bevetette Santamaria kapuját! 1-1.

Próbálkoznak a vendégek, Luca érkezik jól és leszedi egy Huesca-játékos fejéről a labdát. Rögtön egy kontra, de blokkolják a lövést. Kölcsönös támadással folytatódik a játék, egész jól próbálkoznak a vendégek de a mieink sem hagyják magukat. Gareth Bale próbálkozott volna, de épphogy lesen volt.

Avila próbálkozott a 16-oson belül, közel volt az újbóli vezetés..

Folytatódik a második félidő, cserét egyelőre egyik oldalon sem látunk.

Benzema került óriási helyzetbe, a jobb alsó sarokba bombázott de Santamaria hárítani tudott. Unalmas percek elé néznek a vendég szurkolók, hisz nagy fölénnyel birtokoljuk a labdát, passzolgatunk ide-oda egyfolytában. A lassú játékot követően Benzema érkezett jól kapu elé, a fejese egyenesen Ceballost találta meg aki megszerezte a második gólt! 2-1.

A cseréket követően rögtön érkezett a válasz Etxeita fejesével.. Vicces gól, de a labda a kapuban… 2-2.

A végjátékban felszívták kicsit magukat a srácok, melynek végül meglett az eredménye. Először Lucas próbálkozott egy passzal, majd Ramos egy bombalövéssel mely a kapu mellett landolt. Bale után Marcelo ért labdába, Benzema az átvételt követően 16-oson belül lőtt a kapuba melyet Santamaria ezúttal nem tudott hárítani. 3-2, VÉGE.

Összességében tehát úgy gondolom (a szerk.-) eléggé gyenge mérkőzést láttunk, Benzema a meccs embere és egyben a megmentő is. A sok helyzetből egyet sikerült végre érvényesíteni mellyel győzelmet szerzett a csapatnak. Nagyon betett a válogatott-szünet, nagyon reméljük hogy a következő felvonás sokkal erősebb lesz. Természetesen sokan a kezdőcsapattal sem értenek egyet, de ez így sikerült. HALA MADRID!


Jegyzőkönyv:

  • Mérkőzés: Real Madrid – SD Huesca
  • Kezdőrúgás: 2019.03.31 (vasárnap, 20:45)
  • Végeredmény: 3-2
  • Helyszín: Santiago Bernabéu
  • Játékvezető: Javier Estrada Fernández
  • Nézőszám: 49,269
  • Kezdőcsapat (Real Madrid): Luca; Marcelo, Ramos, Nacho, Odriozola; Ceballos, Llorente (79′, Mariano), Isco (75′, Valverde); Bale, Benzema, Brahim Díaz (64′, Lucas Vázquez).
  • Kezdőcsapat (SD Huesca): Santamaría; Herrera, Etxeita, Mantovani, Pulido, Galan; Musto, Gomez, Rivera (78′, Juanpi); Avila (63′, Enric), Cucho (82′, Gallar).
  • Sárga lap: Pulido, Musto, Nacho, Mantovani
  • Piros lap: –

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁG
ÁLTALÁNOS
real-madrid-vs-huesca

Leave a Reply