Jobbat kérünk! | Előzetes: Valencia – Real Madrid

Újra játéknap, ezúttal a Valencia otthonába látogatunk ami reméljük jobban sikerül a vasárnapinál.


Folytatódik a spanyol bajnokság, ezúttal a 30. fordulóhoz ért csapatunk mely játéknapon Marcelino García Toral gárdáját látogatja meg. A Valencia nincs rossz szezonon nincs túl hisz a 6. helyről várja a találkozót, emellett 16 meccs óta veretlen, persze ebbe beletartoznak az Európa-liga mérkőzések is. Összesen négy vereségük van ami a második legjobb az idei kiírásban. Hozzáállásuk egész biztosan erős lesz hisz győzelmükkel beérik a 4. helyen álló Getafe-t, ami már Bajnokok Ligája csoportkör indulást ér.

Ami viszont egy kicsit biztosít minket, hogy a legutóbbi négy ilyen találkozón a Real Madrid jött ki győztesen, kivéve egyet mert akkor 2-2-es döntetlennel zárult a meccs. Természetesen ezekben a találkozókban még Cristiano Ronaldo is szerepet játszott, viszont nélküle is 2-0-ás győzelmet zsebelt be a csapat még Santiago Solari irányításával.

Ami minket illet: a győzelem rendkívül fontos – hisz kecsegtető, hogy az Atletico Madrid csupán öt ponttal vezet előttünk és a következő ellenfelük a tabella élén helyet foglaló Barcelona lesz akik egyelőre szárnyalnak, de ez Diego Simeone gárdájáról annyira nem mondható el, mostanában nem játszanak magabiztos mérkőzéseket. A Klub VB megvan, viszont minden mást elbuktunk és csak ez maradt hátra. Hátha.

Tehát ha nyerünk akkor két pont választ el a második helytől, amit Zinédine Zidane rendkívül szeretne hisz a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón elmondta, hogy a lehető legmagasabb helyen szeretné befejezni a szezont.

Ami a sérülteket illeti: továbbra sem lép pályára Carvajal, Vinicius és Courtois sem – míg a túloldalon kérdéses Coquelin, Jimenez, Piccini és Sobrino játéka is. Persze a két kulcsember, Gameiro és Rodrigo továbbra is rendelkezésre áll akik egész biztosan nem akarják gól nélkül hagyni Navas kapuját.

Tehát mindennel egybevetve izgalmas egy találkozó vár ránk, főleg ami a kezdőcsapatot illeti: változtatások lesznek, ezt maga a mester mondta el a tegnapi sajtótájékoztatón. HALA MADRID!


VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK:

REAL MADRID:

  • Navas; Odriozola, Varane, Ramos, Marcelo; Kroos, Modric, Casemiro; Bale, Benzema, Asensio

VALENCIA:

  • Neto; Wass, Garay, Gabriel, Gaya; Soler, Parejo, Kondogbia, Guedes; Rodrigo, Gameiro

INFORMÁCIÓK A MECCSRŐL:

  • Mérkőzés: Valencia – Real Madrid
  • Sorozat: Spanyol bajnokság (La Liga), 30. forduló
  • Helyszín: Estadio Mestalla
  • Időpont: 2019.04.03 (szerda, 21:30)
  • TV: Spíler 2 (ÉLŐ)
  • Játékvezető: Latre S.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
benzema_nyeregben_erzi_magat
Brahim kölcsönbe kerülhet
BAJNOKSÁG
eder_militao_erkezik_nyaron

Leave a Reply