B3NZ3MA! | Real Madrid – Athletic Bilbao 3-0

Megvan a három pont, ezt pedig a mi egyetlen kilencesünknek köszönhetjük akit úgy hívnak, hogy KARIM BENZEMA.


A Real Madrid hazai pályán 3-0-ás győzelmet aratott az Athletic Bilbao-val szemben, a gólokat ismét a bombaformában lévő Benzema szerezte. Az első félidőben talán nem lehettünk részesei izgalmas történéseknek, azonban a szokásos második-féldidei „gálázás” beindult és egy összeszedett játékkal győzelmet szerzett a csapat.

A jó védői munka mellett a labdabirtoklással sem volt probléma, azonban találat nélkül voltunk az első félidőben. A 13. percben egész nagy helyzetbe került Marcelo aki 16-os bombázott, de lövése a kapu fölé ment.

A vendég csapat sok problémát nem okozott, egy veszélyes szöglet volt Raúl García által de Keylor Navas jól reagálta le a helyzetet.

A 47. percben gyors játékkal Asensio passzát követően Benzema fejelte be a vezető gólt. Több helyzet is adódott, azonban a második találat egyelőre elmaradt. 1-0.

A 76. percben érkezett a második gól, ekkor Modric ívelte be a szögletet amit ismét Benzema értékesített fejjel! 2-0.


És akkor jött a parádé ami igazából a vendégek kapusának köszönhető nagymértékben.. Herrerin kijött a kapujából és próbálta elfejelni ami Gareth Bale elé került, aki rögtön Benzemának adta az ingyen labdát, ezt követően a francia egy jó 25-30 méterről az üres kapuba küldte azt. 3-0, VÉGE!


A Real Madrid következő ellenfele az idén elég jól remeklő Getafe lesz, akik rögtön a 4. helyen állnak.

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁG
andriy_lunin_kolcsonbe_kerul
ÁLTALÁNOS
real-madrid-vs-athletic-bilbao

Leave a Reply