Nagy esély! Előzetes: Celta Vigo – Real Madrid

A Real Madrid ma hivatalosan is megkezdi a 2019/20-as idényét, ahol a Celta Vigo otthonába látogatnak.


Kilencven nap elteltével újra képernyőkön a spanyol bajnokság. Zidane srácainak első kihívása ma 17:00 órakor veszi kezdetét, helyszínünk a Celta Vigo otthona: a Balaídos.

Az előszezon véget ért, az eredményekkel pedig tisztában vagyunk: nem szerepeltünk jól Kanadában, Németországban, Ausztriában, Olaszországban és az USA-ban sem. Zidane első sajtótájékoztatója bizalomra ad okot, de ne menjünk ennyire előre. Íme Zizou 22 játékosa a ma esti összecsapásra.

A Real Madrid tíz éve nem szenvedett vereséget a bajnokság szezonnyitó meccsén.

A Real Madrid az utolsó hat vigói látogatásából még nem jött ki rosszul, ugyanis egyszer sem szenvedett vereséget a csapat. A négy győzelem mellett összesen 19 gólt lőttünk, főszerepben Benzema, Bale, Ramos, Kroos, Lucas, Marcelo és James.

Ami a sérülteket illeti: sérült Rodrygo és Hazard is. Sokaknak ez remény, hogy immáron több lehetőséget kap Vinícius és pályára léphet James Rodríguez is. A felállás változhat, hisz ezt maga Zidane is vallotta, hogy folyamatos változtatásokat fog eszközölni a csapaton – leginkább a felálláson. Éppen ezért ne nagyon számítsunk a megszokott 4-3-3 koncepcióra.

Ami a Celtát illeti: a tavalyi évi produkciójuk nagyon rosszul sikeredett, a 17. helyen végeztek – tehát majdnem kiestek a bajnokságból. Játékosilag elvesztették támadójukat, Maxi Gómezt – helyére szerződtették a Barcelonából Denis Suárezt és a Valenciából Santi Minat. Nem lesz könnyű – már a sérültek miatt sem -, de hatalmas lehetőség adódott előttünk azzal, hogy a Barcelona tegnap drámai vereséget szenvedett az Athletic Bilbao otthonában.

A lehetséges kezdőcsapatok:

  • REAL MADRID (4-4-2): Courtois; Odriozola, Varane, Ramos, Marcelo; Modric, Casemiro, Kroos, Isco; Benzema – Jovic.
  • CELTA VIGO: (4-4-2): Rubén; Kevin, Aidoo, Costas, Olaza; Brais, Lobotka, Beltran, Suárez; Gabriel – Aspas.

Kezdés 17:00 órától a Spíler 2 TV-n, jó szórakozást kívánunk mindenkinek! HALA MADRID!

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
eden_hazard_serules
Eden Hazard megsérült
ÁLTALÁNOS
celta-vigo-vs-real-madrid2

Leave a Reply