Végre játékot láttunk: Real Madrid – Levante 3-2 – Összefoglaló

A Real Madrid hazai pályán 3-0-ás előnyből állította be ezt a végeredményt, de a három pont a Santiago Bernabéuban maradt.


Zinédine Zidane csapata nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő az első félidőben, ez pedig megalapozta a mérkőzés végeredményét is. Főszerepben Karim Benzema, James Rodríguez, Toni Kroos, Casemiro, Vinícius Jr. és mondhatni a csapat egészen fantasztikusan játszott.

A KEZDŐCSAPAT
A KEZDŐCSAPAT

Erős fizikummal rendelkezett a csapat, pörgős játékot láttunk. Legalábbis az első félidő második részében, de természetesen itt is adódtak hibák, mint például a feleslegesen beívelt labdák és a középpályán való járkálás, labda nélkül. A mérkőzés 25. percében Dani Carvajal ívelt egy jó labdát ami Benzema fejét találta meg, a francia játékmester pedig be is fejelte azt Fernandez kapujába. 1-0.

A 31. percben James erős teljesítményének köszönhetően ismét Benzema eredményes, a mérkőzés állása immáron 2-0.

Vinícius iramodott meg a jobboldalon, a beadás pedig honfitársát, Casemirót találta meg aki a 40. percben megszerezte a csapat utolsó gólját.

A második félidőt is ez a jó teljesítmény övezte, még az ellenfél korán szerzett gólja után is, amit a korábbi Real Madrid játékos, Mayoral szerzett a 49. percben. A csapat mondhatni majdnem elbukta a találkozót, ugyanis Zidane a 60. percben küldte pályára Hazardot (aki egyébként jól szállt be a meccsbe) Casemiro helyére, ezzel pedig természetesen megváltozott a csapat taktikája. Persze a brazilnak pihenőre van szüksége, főleg a válogatott meccsek után. Ramos helyére egyébként Militao érkezett.

Tehát Zidane „fiai” ezt követően összeestek, ezért is következett a Levante második gólja a 75. percben amire már válasza nem volt a Real Madridnak. A Levante a mérkőzés hajrájában felpörgött, ennek pedig nyoma volt.

Amit még fontos kiemelni: Courtois nagyokat védett, de a teljesítménye megint gyenge volt. Jovic mindössze a 83. percben állt be, nem ennyit érdemel a szerb csatár, egyáltalán nem tud kibontakozni. Az önbizalmáról meg nem is beszélve.


A MÉRKŐZÉS ADATLAPJA, MINDEN INFORMÁCIÓ IDE KATTINTVA ELÉRHETŐ:

https://realmadridista.hu/joomsport_match/real-madrid-vs-levante-ud/

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁG
ÁLTALÁNOS
real-madrid-vs-levante

Leave a Reply