Volt mit kihagyni.. | Real Madrid – Betis: 0-0

A Real Madrid 0-0-s döntetlent játszott hazai pályán a Real Betis csapatával, a helyzetek bőven megvoltak, viszont a kihasználásokkal egyáltalán nem élt a csapat.


A kezdősípszót követően jól kezdtek Zidane fiai, folyamatos letámadások követték egymást, ennek volt köszönhető Eden Hazard gólja a nyolcadik percben – ami végül centiken múlott -, de les miatt érvénytelenítette a játékvezető.

Az első félidő teljes mértékben így zajlott, bár néha a Betis játékosai is eljutottak Courtois kapujáig. Ilyen volt Fekir lövése a 22. percben, de szerencsére a kapu mellé ment.

Ide sorolható még Benzema lövése, vagy épp Ramosé. Mindkettőt remekül hárította Robles – aki a kommentátor szerint a Betis gyengepontja -, hát, szerintünk élete egyik legjobb meccsét játszotta.

Rodrygónak is volt egy szép labdatartása, de csak a kapu mellé talált a brazil tini.

Rodrygo helyére Vinícius, míg a vendégeknél Borja Iglesias lépett pályára. Mindketten jól szálltak be a meccsbe, a vendégek támadója például többször is lefordult Ramosról.

Kroos remek indítását Hazard, és Mendy is elérte – de az utóbbi iramodott meg vele egy védővel a hátán, majd kihagyta a kihagyhatatlant.

A második játékrészre mintha egy kicsit visszább esett volna a csapat energiája, bár a vendégek ekkor sem tudtak érdemleges helyzetet kidolgozni. A Real Madrid annál inkább többet, sőt még egy büntető is érkezhetett volna – mivel a Betis játékosa kézzel ért a labdához, a játékvezető azonban – videobírózás után – továbbengedni a játékot. Hihetetlen.

Jovic pályára lépését követően szintén sok helyzet adódott, bár ő nem igazán került a labda közelébe. Láthattunk egy szép Carvajal-beadást – ami végül majdnem Robles kapujában kötött ki -, ezután Vinícius került többször is helyzetbe: a végjátékban például egy beadást nem el lőtt, hanem levetette – majd utána tüzelt. De ezt is hárította a vendégek hálóőre. Kár érte, szép volt!


Összességében egy rengeteg helyzetű mérkőzést láthattunk, de az összes kimaradt. Ez szomorú, azonban erre számíthattunk – főleg a találkozó felénél járva. Amit még érdemes megjegyezni, hogy az első félidőben egy erős Betis-védelemmel találkozott a csapat, míg a másodikra mintha egy picit alábbhagytak volna a zöld-fehérek. Persze ne feledkezzünk meg Carvajal lövéséről, amit Ramos (és Jovic is érkezett) értékesíthetett volna sarokkal, de előbb a kapus, majd egy védő mentett hatalmasat.

A Real Madrid következő mérkőzése szerdán (október 6.) kerül megrendezésre a Santiago Bernabéuban, amikor a Galatasaray csapatát fogadják a BL-csoportkör visszavágóján. Ezután az Éibar (október 9.) otthonába látogatnak, ahol Casemiro eltiltás miatt nem játszik.


JEGYZŐKÖNYV

  • MÉRKŐZÉS: Real Madrid – Real Betis
  • SOROZAT: LaLiga, 12. forduló
  • KEZDŐRÚGÁS: 21:00
  • HELYSZÍN: Estadio Santiago Bernabéu
  • A REAL MADRID KEZDŐCSAPATA: Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Mendy; Kroos, Casemiro, Modric; Rodrygo (Vinícius, 65′), Benzema (Jovic, 83′), Hazard.
  • A BETIS KEZDŐCSAPATA: Robles; Moreno (Barragan, 95′), Sidnei, Feddal, Mandi, Emerson; Canales, Bartra, Guardado; Fekir (Gutierrez, 96′), Loren (B. Iglesias, 74′).
  • SÁRGA LAP: Bartra (11′), Casemiro (39′), Robles (64′), Feddal (74′), Mendy (80′), Guardado (85′).
  • PIROS LAP:

STATISZTIKA

Forrás: eredmenyek.com
Forrás: eredmenyek.com

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
real-madrid-vs-real-betis
BAJNOKSÁGNYILATKOZATOK

Leave a Reply