Zidane terve a bajnokságban

Egyre többször láthatunk majd olyan változtatásokat, mint a tegnapi bajnokin.


A Real Madrid tegnap ugyan kissé nehezen, de három ponttal távozott az Alavés otthonából. Ami kielégítő Zidane számára, az az, hogy megváltoztatta a kezdőtizenegyet, frissített és ez működött.

A francia szakember szereti, ha egy terv jól sikerül. Ugyanez a terv volt 2017-ben is, amikor a Blancók utoljára megnyerték a spanyol bajnokságot. Akkor is tökéletesen működött a forgatás. Úgy látszik ebben a szezonban is ilyeneket fogunk látni, függetlenül attól, hogy A, B, vagy a C „oldal” teljesíti a győzelmet. Ő ezzel elégedett.

A bajnokság természetesen nem tizenegy játékos nyeri meg, hanem az egész csapat. Beleértve a tartalék, illetve kevesebb játéklehetőséget kapó srácokat is.

Vegyük példának a kapuscserét, hisz tegnap Aréola védett – annak ellenére -, hogy Courtois az első számú hálóőr.

Isco, Bale, Militao, Vinícius és Jovic is percekkel gazdagodik. Több változtatás jöhet. Jövő héten az Espanyol látogat a Bernabéuba, ezután jön a tét nélküli Brugge elleni BL-meccs.

Ezután az „A” csapat visszatér a Mestallába (Valencia), a Camp Nouba (Barcelona) – illetve a Bernabéuba is, ahol az Athletic Club-ot fogadják.

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGNYILATKOZATOK
ÁTIGAZOLÁSOK
Jamest az Inter is vinné

Leave a Reply