A csapat hétfőn kezdi meg a felkészülést

Tizenhárom játékos azonban nem fog Zidane rendelkezésére állni.


Zinédine Zidane mindössze 12 játékossal – akik az első csapathoz tartoznak – kezdi meg a felkészülést hétfőn. A Blancóknak három hete van a felkészülésre, aztán kezdődhet a bajnoki cím megvédése.

Három nap van hátra, így alakul a csapat előszezonja.

Az első csapat játékosai (12)

Ők tartoznak bele abba a listába, akik egész biztosan Zizou rendelkezésre állnak hétfőn – AMENNYIBEN negatív koronavírus-tesztet produkálnak: Marcelo, Éder Militao, Nacho, Casemiro, Luka Modric, Valverde, Isco, Benzema, Vinícius Júnior, Rodrygo, Ödegaard és Lucas Vázquez.

Ödegaard esetében még nem teljesen igaz az állítás, hisz továbbra is folytatja a térdsérüléséből való rehabilitációt.

Válogatottba távozó játékosok (13)

Míg Ödegaard nem került meghívásra a norvég válogatottba, addig 13 madridista egész biztosan hazája válogattjával lép pályára: Thibaut Courtois, Hazard, Ramos, Carvajal, Marco Asensio, Reguilón, Óscar Rodríguez, Andriy Lunin, Ferland Mendy, Varane, Kroos, Gareth Bale és Luka Jovic.

Akik kérdésesek (6)

Elérkeztünk ahhoz a csoporthoz, akiknek jövőjük még mindig a levegőben van, de Zidane-nal kezdik meg az előszezont: Mariano Díaz, Dani Ceballos, Borja Mayoral, Álvaro Odriozola, James Rodríguez és Brahim Díaz.

Bale, Reguilón és Óscar esetében ott a válogatott meghívó, de a jövőjük továbbra is tisztázatlan.

Odriozola nem fog edzésbe állni hétfőn, hisz számára augusztus 23-án ért véget a szezon, amikor a Bayern Münchennel megnyerte a Bajnokok Ligáját.

Fiatalok (11)

Az U19-es keretből néhányan meghívást kaptak az első csapat edzéseire: Luis Lopez és Toni Fuidias (kapusok), Sergio Santos (jobbhátvéd), Victor Chust (középhátvéd), Miguel Gutierrez (balhátvéd), Antonio Blanco, Ivan Morante, Sergio Arribas és Marvin Park (középpályások) és Juanmi Latasa (csatár).

Javi Hernández (Castilla) szintén az első csapattal kezdi meg a felkészülést.

Az edzői stábban nincs változás

Zidane ugyanazzal az edzői stábbal fog dolgozni, mint az elmúlt idényben: David Bettoni, Hamidou Msaidia, Gregory Dupont és Roberto Vázquez.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply