Az öltözőnek sem tetszett Zidane kezdőcsapata

Sem az edzői stáb többi tagja, sem a játékosok nem értették a francia tréner gondolkodását.


Zidane tegnap este a tűzzel játszott, és meg is égett a Valencia elleni mérkőzés során. Meglepő kezdőcsapatot küldött pályára, amelyben sem Ferland Mendy, sem Toni Kroos nem kapott lehetőséget. A Blancók öltözőjében többen is nemtetszésüket fejezték ki.

Eden Hazard és Casemiro kénytelen volt kihagyni a találkozót a pozitív COVID-19 teszt miatt, azonban mind Mendy, mind Kroos 100%-os állapotban volt, Zizou mégis a formán kívüli Marcelót és Iscót választotta.

„Nincs magyarázat erre a mérkőzésre..” – mondta Zidane a mérkőzés utáni sajtótájkoztatón, és a csapat néhány játékosa is ezen véleményen van. Az öltözőben mindenki tudja, hogy ki van és ki nincs formában, éppen ezért volt meglepő Marcelo és Isco kezdőcsapatba való választása.

Bár a játékosok továbbra is maximálisan tisztelik Zidane-t – néhány mégis akad, akik zavarban vannak este óta. Például Mendy meghívót sem kapott a francia válogatottba, ezért különösen meglepő volt, hogy egyetlen percet sem játszott. Eközben Kroos távozik a németekhez, és mégis pályára lépett az utolsó 15 percben. Leginkább az ő helyzete érdekes, hisz rendre jól teljesít, irányít és ritmust visz a meccsekbe.

Úgy tűnik, hogy ebből a kezdőcsapatból hiányzott az önbizalom. A játékosok versenyösztöne és Sergio Ramos jelenléte mindig arra ad indokot, hogy a lehető legjobban teljesítsenek, de ez a Valencia ellen hiányzott.

Florentino Pérez nem volt jelen tegnap a Mestallában, így a mérkőzés után nem érkeztek megnyugtató szavak senkitől. Az edzői stáb többi tagja ugyanakkor egy percre sem rejtette el frusztrációját ezen súlyos vereség után.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

SÉRÜLÉSEK
Orvosi jelentés: Valverde

Leave a Reply