Hazard játékra kész

Noha az AC Milan ellen nem lépett pályára, Eden Hazard a hírek szerint teljesen felépült izomsérüléséből, melyet még az Európa Bajnokság nyolcaddöntőjében szenvedett el.

A Marca írása arról számol be, hogy Hazard minden valószínűség szerint készen áll a La Liga első fordulójában pályára lépni az Alaves ellen. És szükség is lesz rá, mivel Karim Benzema még csak nemrégiben csatlakozott a csapat edzéseihez, így inkább ő lehet az, aki kénytelen lesz kihagyni az első mérkőzést.

Kroos, Meny és Carvajal sem tudnak majd a pályára lépni, mivel nem épültek még fel. Odriozoa pedig a COVID miatt, amennyiben nem lesz két negatív teszteredménye. Nem valószínű.

Chust kölcsön lett adva, Kubo felől pedig a Mallorca érdeklődik, tárgyalások folynak az egy évre szóló kölcsönadásáról. Bale és Alaba szerencsére teljesen jó fizikális állapotban vannak, és senkiről nem érkezett sérüléssel kapcsolatos hír. Hurrá! Van elég baj így is.

Ancelotti ezek szerint ismét az akadémisták segítségére lesz szorulva. Pintus visszatérése óta visszatértek a keményebb edzések, múlt héten például olyan maszkban kellett dolgozniuk, mely kevesebb levegőt enged a tüdejükbe.

Persze kérdés még, hogy ezeknek a tréningeknek mikorra lesz érezhető a hatása. Az orvosi stáb folyamatosan ellenőrzi a játékosokat, tesztelik őket és figyelemmel kísérik az általános állapotukat is. Mi pedig azért drukkolunk, hogy sikerüljön egy valóságos, lenyűgöző repülőrajtot vennie a csapatnak, noha a sérülések továbbra is jelen vannak a keret életében.

Kép: Marca.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁltalánosBAJNOKSÁGBarátságos mérkőzésekSzerződések
Bale, Alaba, Lunin
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply