A Real Madrid meghívta a dolgozókat

Vitathatatlanul példa értékű a gesztus, amit a klub vezetése tett. Nem kevesebb, mint hogy meghívta a holnap esti Celta Vigo elleni mérkőzésre az összes, az elmúlt időszakban a stadion felújításán dolgozó alkalmazottat.

Az összes munkás, kőművesektől villanyszerelőkön keresztül a takarítókig, mindenki kapott jegyet a meccsre.

„Egy olyan épületen dolgozni, mint a Bernabeu, nagyon jó élmény.” – mondta egy festő a Goal TV-nek. „Természetesen eljövünk, és megnézzük a mérkőzést. Az, hogy meghívtak minket, nagyon szép gesztus, Cerezo (az Atletico Madrid elnöke) ezt nem tette meg, amikor a Wanda-n (Wanda Metropolitan Stadion) dolgoztunk.”

A klub nagyon hálás minden dolgozónak, akik az elmúlt hetekben 24 órában, folyamatosan dolgoztak, hogy a stadion az újranyitásra elkészülhessen.

De maga a gesztus, amit most a dolgozók irányába tett, azért is példaértékű, mivel a „királyi” gárdát gyakran éri a vád a mai napig, hogy az elit szórakoztatását célozza, ellentétben az Atletico Madridal, akik mindig is a „polgárság” klubjaként szerette magát népszerűsíteni.

Nos, az utolsó előtti napon elmondhatjuk azt is, hogy a Real Madrid mindenkié, a klub és a stadion mind a futball, mint egyéb rendezvények előtt nyitva áll majd. Amikor teljesen elkészül, az év 360 napján fogadja majd a látogatókat. Ez lesz kérem a madridisták Mekkája. Egyszer látni kell!

A Celta Vigo elleni mérkőzés holnap, azaz 2021 szeptember 12-én, este 21 órától kezdődik, közvetítés a Spíler 2 csatornán.

Forrás és kép: Marca

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
BAJNOKSÁG
Keretünk a Celta Vigo ellen

Leave a Reply