Real Madrid: Mendy vasárnap akár pályára is léphet

Végre jó hírek érkeznek Ancelotti – na meg a szurkolók – számára: Mendy, aki a tavaszi Chelsea elleni mérkőzés óta sérült, akár a hétvégén játszani is tud.

Sérültjeink közül egyedül ő végzett tegnap már teljes edzésmunkát a csapattal. Marcelo is a pályán edz, labdás edzéseket is végez, de még külön dolgozott. Visszatérése inkább majd a nemzetközi szünet utánra jósolható.

A többi sérült – Bale, Carvajal és Ceballos – viszont még jó egy hónapig kint lesznek. Bale egészen biztosan csak novemberben léphet újra pályára, ami kizárja, hogy a Clasicon játszon.

Mendy felépülése természetesen Ancelotti számára azért nagyszerű hír, mert a védelmünk annyira foghíjas, ami szinte le is tudja a mérkőzéseken a csapat játékának összeképét rontani. Elég csak a Seriff elleni második bekapott gólra gondolnunk.

Az Español ellen vasárnap délután lépünk pályára, 16,15 a kezdési időpont, ami szokatlan és egyben üdítő is, tekintve az elmúlt időszak 21 órai, sőt volt 22 órai kezdési időpontjait, pláne hétköznap.

A csapat egy hónapot idegenben játszik, így a Bernabeu vissza is változott építési területté. Leszedték a hiányzó lelátói sorok takaróit is. Valdebebas a héten ünnepelte megnyitásának 16.évfordulóját, de mérkőzés híján úgymond „családi körben”.

Tehát aa következő időszakban 4 mérkőzés idegenben: vasárnap az Españolhoz megyünk, október 17-én az Athletic Club következik, október 19 – én lesz a Seriff elleni visszavágó, majd október 24-én a Camp Nouban az El Clásico.

A Bernabeu legközelebb október 27-én nyit ki, az Osasuna fog érkezni, reméljük megizzadnak.

Természetesen posztoljuk holnap a keretet, vasárnap a meccs előtt a kezdőt, és mindent, ami tudni lehet! Források: AS, Marca, kiemelt kép: Marca.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS

Leave a Reply