Zidane: „Jól érezzük magunkat és elégedett vagyok a teljesítménnyel”

A Celta feletti győzelmet értékelte a mester.

„Erősebbek lettünk, mint amikor elkezdtük és ez azt jelenti, hogy fizikálisan jók vagyunk.” – tette hozzá Zinedine Zidane.

„Boldog vagyok. Jól érezzük magunkat és végül nagyszerű eredményt szereztünk mint amire számítottunk. Nem kezdtünk ragyogóan, de ez várható volt. Türelmesnek kell lennünk. Az első félidő vége jobb volt, a szünet után pedig valóban javultunk. Erősebbek lettünk, mint amikor elkezdtük és ez azt jelenti, hogy fizikálisan jók vagyunk.”

„Az első félidőben egy kicsit küzdöttünk, de az utolsó tíz percben felemelkedtünk. A második félidőben nagy előrelépés történt. Nagy változtatásokat végeztünk a szünetben, ezután sokkal jobban nézett ki a helyzet. Tetszett, hogy gyakran lőttünk kapura és a keresztlabdákkal sem volt probléma.”

A visszatérés

„Nagyszerűen éreztem magam. Semmit sem változtatott, hogy mindig otthon érezzem magam. A klubon belül szinte minden területen megfordultam és fantasztikusan érzem magam. Nagyszerű hangulat van és minden más. Magasan kell befejezni a szezont. Ma nem volt tökéletes, de sok pozitívság volt.”

„Még csak három edzésen vagyunk túl.. Remélem a következő meccs jobb lesz, mint a mai. Minden jobb lesz ha a játékosok jól érik magukat.”

„A csapat beszélgetésnek egyszerűnek kell lennie, de lényegről kell szóljon. Ez történt. Tettünk jó néhány dolgot, kiigazításokkal kell dolgoznunk. Nagyon sokan mennek el a nemzetközi csapatokkal és másokkal, de a legfontosabb dolog az hogy keményen dolgozzunk ebben a két hétben. Ha a játékosok jól szórakoznak akkor minden jobb lesz. Sok veszélyt csináltunk és ennek nagyon örülök.”

A kezdő tizenegy

„Senki nem veszik el. 25 játékosom van és mindenki lehetőséget kap. Courtois és Reguilón eddig is jól teljesítettek. Keylor nagyon jó, ugyanez a helyzet Marcelo-val, Isco-val és Bale-el is. Mindenkire számítok mert pozitív dolgokat mutattak. Az edző számára pont ez a bonyolult szempont, hogy mindenkire szüksége van de van néhány játékos akit ki kell hagyni.”

A kapus

„Ma Keylor játszott és Courtois is játszani fog. És itt van Luca is. Három nagyon jó kapusom van, meglátjuk. A Real Madridnak kettő vagy három nagy kapusra van szüksége és az edzőnek mindig nehéz döntéseket hozni ilyen esetekben. A szezon végéig számítok rájuk, majd meglátjuk. A Real Madridnak legalább két nagy kapusra van szüksége, mivel a szezon hosszú.”

Ceballos

„Elégedett (boldog) vagyok a teljesítményével. Jó munkát végzett a védekezésben is. Tudjuk, hogy milyen minőségben van a labdával. Nem beszélek a múltról. Jól van és ebben az irányban fogunk dolgozni.”

A jövő

„Változások lesznek, de nem fogom megnézni a meccseket. Ha mindenki jól játszik akkor látjuk, hogy maradnak vagy távoznak.”


(realmadrid.com)

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
real-madrid-vs-celta-vigo
BAJNOKSÁGKÉPGALÉRIA
real-madrid-vs-juventus

Leave a Reply