Zidane: „Mindig azon dolgozunk, hogy jó munkát végezzünk”

Zinédine Zidane megtartotta szokásos mérkőzés előtti nyilatkozatát, ezúttal is szóba kerültek az igazolások de leginkább a teljesítmény és a Bajnokok Ligája.


„Jó hangulat van a csapatban. Holnap egy olyan csapat ellen játszunk akik jó focit szoktak játszani. Remek összecsapás lesz a két csapat között és reméljük, hogy jól fogunk teljesíteni. Mindig olyan csapatok ellen játszunk akik harcolnak valamiért. A Real Sociedad felkészült ránk, ezzel tisztában vagyunk.”

Bajnokok Ligája

„Minden sorozat fontos. Természetesen tudjuk, hogy amit tettünk: lenyűgöző volt. Öt év alatt négyszer nyertük meg a Bajnokok Ligáját és ez lenyűgöző, kemény és különleges eredmény. A spanyol bajnokság a mi kenyerünk. Ezen meccsek miatt tudunk jól teljesíteni a Bajnokok Ligájában, a Copa del Rey-ben és minden másik tornán. A La Liga felkészít minket.”

„Senki nem veheti el tőlünk amit az elmúlt években csináltunk a Bajnokok Ligájában. Mint mindig, úgy most is nagyon kemény a BL. Ez egy olyan versenysorozat ahol bármi megtörténhet. Mindig nagyon keményen megszenvedtünk a győzelemért, ezért tartjuk hatalmas dolognak az utóbbi négy serlegünket.”

A Barcelona kiesése jobbá teszi a Real Madrid szezonját?

„Nem. Egyáltalán nem. Mindannyian tisztában vagytok vele, hogy milyen szezonunk volt és ezt semmi sem változtatja meg.”

A rajongók felé

“Mindig azon dolgozunk, hogy jó munkát végezzünk, és folyamatosan fejlődjünk. Mindannyian ismeritek ennek a klubnak a történelmét, nagyon sok mindent nyertünk, és a csapat történelemkönyve folyamatosan gazdagodik. Edzőként szeretném azt sugározni a szurkolóink felé, hogy a következő szezonban ismét nagy reményekkel vágunk neki annak, hogy sok trófeát nyerjünk. Minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, mert a győzelem a kemény munka gyümölcse. Mindent beleadunk majd azért, hogy a szurkolóinkat büszkévé tegyük”.

Beszélgetés a játékosokkal
“Nem fogok erről semmit mondani nektek. Az ilyen beszélgetések magánjellegűek. Minden játékossal beszélnem kell, azokkal is akik maradnak, és azokkal is, akiknek mennie kell a nyáron. Lehet, hogy beszéltem Bale-el, de lehet, hogy nem. 25 játékos van a keretben, és más dolgokkal kapcsolatban is beszélek velük. Megbeszéljük, hogy mit várok el tőlük, hogy hogyan fogunk játszani… Beszélünk egymással”.

Benzema visszatérése
“Benzema ott lesz velünk holnap. Egész héten a csapattal edzett, és ez azt jelenti, hogy készen áll. Teljesen normális, ha az egyéni rekord jár a fejében, és a csapatot is gólokkal akarja segíteni. Meglátjuk majd, mit hoz a mai meccs”.

Bale ügynökének nyilatkozata
“Ezzel kapcsolatban nem akarok nyilatkozni, mert a Real Madrid edzője vagyok, az ügynök pedig csak végzi a munkáját. A holnapi meccsre kell gondolnom, és arra, hogy jól teljesítsünk a pályán. Jó hét volt ez a felkészülés tekintetében, és engem csak ez az összecsapás izgat most”.

Marcos Llorente helyzete
“Egy hónappal ezelőtt azt mondtam, hogy mindig szerettem a játékát. Játéklehetőségre van szüksége, és ezt meg is érdemli. Mindenki tudja, milyen játékosok vannak a keretünkben, és őszintének kell lennünk velük. Emlékszem, hogy milyen jól játszott, mikor az Alavés-ben volt, és ez azért volt, mert rendszeresen pályára léphetett. Ezt itt nem kapta meg, mert nagyon sok fontos játékosunk van. Azt nem mondhatjátok, hogy nem adtam neki esélyt. Kevesebbet játszott, mint mások, de ezen nem tudunk változtatni. A kereten belül mindig lesznek olyan játékosok, akik nem lesznek annyit pályán”.

Brahim
“Meglátjuk majd, hogy ki marad a csapatban. Brahim tizenkilenc éves, és arra van szüksége, hogy játszhasson. Fejezzük be előbb ezt a szezont, aztán meglátjuk, mi lesz”.

Pogba
“Minden edző és futballszerető szereti a jó játékosokat. Pogba a Manchester United játékosa, és nem fogok az átigazolásokról beszélni”.

Az idei kiváló Bajnokok Ligája szezon
“Nem tudom, hogy ez lenne-e minden idők legjobb Bajnokok Ligája szezonja, de volt pár igazán remek mérkőzés. Szurkolóként élveztem ezeket. Mindenki élvezi az ilyen meccseket, aki szereti a focit. Ez a legvarázslatosabb és leghihetetlenebb versenysorozat, amiben egy játékos valaha részt vehet”.

Valverde
“Elképesztő munkát végzett eddig. Nem vagyok olyan pozícióban, hogy elmondjam, szerintem jogosak-e az őt ért kritikák. Néha olvasok én is ezt-azt, de ezeket el kell fogadni… Ilyen az élet”.


(via realmadrid.com / madridom)

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁG
ÁLTALÁNOS
real-sociedad-vs-real-madrid

Leave a Reply