Zidane: „Készen állunk a meccsekre”

Zinédine Zidane megtartotta első sajtótájékoztatóját ami a 2019/20-as idényt illeti, ugyan még nem járunk a bajnokságnál, viszont ezeken a barátságos mérkőzéseken is erős ellenfelekkel néz szembe a csapat.


„Nagyon boldog vagyok, jól dolgoztunk és ez a legfontosabb a szezon előtt.” – kezdte a francia mester.

Testvére haláláról

„Mindenekelőtt szeretném megköszönni a támogató üzeneteket amelyeket az elmúlt néhány napban kaptam, főleg azoknak akik mellettem voltak. Fontosak számomra.”

A barátságos mérkőzésekről

„Három barátságos mérkőzésünk van, mi pedig jól akarunk játszani. Tíz nap munka után várjuk a meccseket. Tudjuk, hogy fizikailag nem vagyunk 100%-osak, de pont ezek a mérkőzések segítenek nekünk a szezon előtti időszakban. Boldog vagyok, nagyon jól dolgoztunk, ez volt a célunk. Keményen dolgoztunk, de ez a feladatunk a szezon előtt. Gratulálnom kell az összes játékosnak hisz nagyon jól dolgoztak, várjuk már a meccseket, a srácok már játszani akarnak.”

Az új igazolások

„Boldog vagyok – viszont azt a szót nem használom, hogy meglepődtem mert nem lenne igaz. Nem könnyű dolog ez, mikor egy új csapathoz igazolsz. Mindannyian keményen dolgoznak, tetszik a munka. Ez bónusz a csapat számára.”

Hazard

„Ő egy meghatározó játékos. Különbséget jelent a meccseken, illetve gólokat is lő. Ezt már megmutatta eddigi pályafutása alatt, most pedig itt van. Kihasználjuk az adottságait. Nagyon boldog vagyok miatta. Edennek szüksége volt már egy olyan klubra, mint a Real Madrid. Ez a klub különleges, ezt mindannyian tudjuk. Amikor én érkeztem ide, 29 éves voltam és sok volt bennem. Öt évet töltöttem el itt és nagyon sokat fejlődtem. Eden helyzete ugyanez. Ismerjük, nagyon sokat fog adni a csapatnak.”

A csapat

„Tiszteletben kell tartanunk a dolgokat. Azt mondhatom: a klubbal tudjuk, hogy augusztus 31-ig van lehetőségünk változtatni a kereten – érkezhetnek még új játékosok, és távozók is lehetnek. Tudjuk mit akarunk. A lényeg, hogy akik itt vannak velünk a kezdettől fogva keményen dolgoznak, és ez engem bátorít. Eddig nagyon jól dolgozik a csapat.”

Bale

„Nem probléma, ha marad. Nem mondhatom azt, hogy egy játékos probléma. Szerződése van, és csak annyit tudok mondani, hogy bármi megtörténhet. Meglátjuk mi történik. Az ő helyzete nem változott június óta.”

Achraf Hakimi

„Achraf még egy évet tölt Dortmundban. Jó játékos, ezt tudjuk. Jót fog tenni még egy év neki ott.”

Pogba

„Kérdezhettek akárhányszor, csak ugyanazt tudom mondani. A klubbal tudjuk, hogy mit akarunk és ezen is dolgozunk, hogy sikerüljön. Van időnk, meglátjuk mi fog történni.”

Kubo

„Tetszik nekem, jól dolgozik. Minőségű játékos, biztos vagyok benne, hogy fontos lesz a Real Madrid számára. Jól kezeli a munkaterhelést. Fiatal és olyan érzések vannak, mintha már rég velünk lenne.”

James

„A Real Madrid játékosa. Nyaralni van, meglátjuk mi fog történni. Nem mondhatok mást.”

Őszinteség a játékosokkal

„Nehéz, de ez a valóság. Beszéltem mindenkivel, mert szeretek őszinte lenni.”

A rajongók

„Azt akarjuk, hogy az emberek büszkék legyenek a játékosokra. Holnap jó teljesítményt szeretnénk nyújtani azoknak a rajongóknak akik támogatnak minket. Itt Houstonban rengeteg ember van aki szereti a labdarúgást, ennek értelmében minket is és támogatnak is. Ennek örülünk.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

EGYÉB
ÁLTALÁNOS
bayern-munich-vs-real-madrid

Leave a Reply