Zidane: „Bízom a játékosaimban”

A francia mester értékelte a Tottenham elleni meccset.


Csak annyit kell tennünk, hogy megnyerjünk egy meccset.” – tette hozzá Zizou.

„Mindig pozitívan gondolkodom, és senki nem veheti el tőlem azt amit ebben az évben fogunk csinálni. Egy nehéz szezonon vagyunk túl és nehezen is kezdünk. Kiváló csapatom van. Még mindig nem vagyuk felkészülve. Javulni fog a játékunk, nagyobb lesz az önbizalmunk és átvészeljük ezt az időt.”

„Ma jobban kezdtünk és mindennap fejlődnünk kell. Nem lehetünk elégedettek a vereséggel, de mindenben jobbak voltunk mint ezelőtt. Ez pozitív dolog.”

Navas

„Keylor nagyszerűen dolgozott ma, és ennyi. Nem hinném, hogy bármelyik játékosnak garantált helye lenne a kezdőcsapatban. Mindannyiuknak készen kell állni, és ezzel tisztában vannak ők is.”

„Ezek a játékosaink vannak és kész. A dolgok augusztus 31-ig változhatnak. Bízom a játékosaimban. A vereség nem kellemes, de nem veszíthetjük el az önbizalmunkat mert tudjuk, hogy egy nagyon hosszú év vár ránk.”

Bale

„Bale nem utazott velünk, mivel nem volt egészséges. Az orvosokkal folytatott beszélgetés után jobbnak láttuk ha Madridban marad. Ott maradt és edz. Ez a játékos, orvosok illetve az edző közös döntése volt.”

James

„Nem tudom, hogy mi fog történni vele. Játszani jöttünk és ez az egyetlen dolog amire gondolok, semmi más.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
thibaut_courtois_megserult_bokaficam
Thibaut Courtois megsérült
Élő közvetítés

Leave a Reply