Zidane: „Biztos vagyok benne, hogy egy nagyon jó idény vár ránk”

A francia mester értékelte a Fenerbahce elleni győzelmet, beszélt Kubóról, Baleről és a formációkról is.


Mindig a játékosaim mögött fogok állni, biztos vagyok benne, hogy egy nagyon jó idény vár ránk.” – tette hozzá Zizou.

„Senki nem akar három gólt kapni egy mérkőzés alatt, de dolgozunk rajta és megoldjuk. Öt gólt szereztünk, több is lehetett volt és a mérkőzést is megnyertük. Ez igazán pozitív dolog.”

„4-4-2-öt játszottunk, de inkább 4-4-1-1-et melyben a támadó középpályás nagyobb szerepet kap. Van néhány játékosunk akik nem állnak rendelkezésre, de az ötlet az, hogy változtassuk a dolgokat. Új megközelítésre vagyunk szükségünk és erre törekszünk.”

Lunin

„A helyzetét Madridban elemezzük. Fontos, hogy mit gondol maga a játékos. Játszott és játssza a szerepét. A jövő játékosa. Kiválóan dolgozott, azt hiszem nagyon jó döntést hoztunk vele kapcsolatban.”

„Sok játékos jött az utánpótlásból. Kubo pedig csak éppen most. A jövőben fontos lesz a csapat számára, beszélek vele amikor visszatérünk Madridba. Szeretném ha a Castilla játékosa lenne, de velünk edzene. Fiatal, akárcsak Rodrygo vagy Vinícius. Időre van szükségünk.”

Bale

„Nem nagyon tudom, hogy mi történt Madridban. Itt vagyok a játékosokkal és nem fogom tovább kommentálni. Csak a csapatra gondolunk, ezért remélem hogy edzett Madridban. Nem fogok visszatartani senkit, mindenki saját magáért felel. Madridban találkozni fogunk. Nem szeretnék beleszólni a magánéletébe. Ott maradt, hogy edzzen és szerintem így is tette. Ne tegyetek fel ezzel kapcsolatban több kérdést, kérlek.”

Mariano

„Visszatérünk Madridba és meglátjuk, hogy mi történik. Bármi megtörténhet augusztus 31-ig. Biztos vagyok benne, hogy belefáradtatok a válaszaimba – én is belefáradtam, hogy mindig ugyanazt kell válaszolnom, de ez a helyzet. Madridban visszatérünk ezekre a dolgokra.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
real-madrid-vs-fenerbahce
Általános

Leave a Reply