Zidane: „Készen állunk a bajnokságra”

Zinédine Zidane a tegnap esti, AS Roma elleni mérkőzést követően nyilatkozott.


BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS – 2019.08.11
OLYMPIC STADIUM

2 – 2

 


„A legfontosabb dolog az, hogy most meddig jutottunk el. Az előszezon véget ért, jövő héten már a bajnokságban lépünk pályára. Készen állunk a fontos meccsekre és a bajnokságra.”

„Legyünk őszinték, nem öt védővel játszottunk. Három védő és két szélső játékos volt. A második félidőben változtattunk, a Salzburg elleni meccsen jók voltunk, de tudom, hogy mindig fogunk változtatni valamin. Ez az edző dolga, és ez így is lesz.”

Erősítés

„Mi csak a jelenlegi keretre gondolunk, akik itt vannak velünk. Jövő héten kezdődik a bajnokság és most csak arra összpontosítunk. Bármi megtörténhet, hisz még három hét van hátra az átigazolási időszakból – de a keretünk most is megvan és én bízom a játékosaimban. Tudjuk, hogy nagyszerű szezont kell produkálnunk. Szombaton lesz az első meccsünk, szerdán edzünk, hogy szombatra újra készen álljunk.”

Bale és James

„A csapat tagjai és számítunk rájuk. A csapatért játszanak, nekem pedig választanom kell a játékosok közül. James még nem lépett pályára egyetlen mérkőzésen sem, de ez változhat. Bármi megtörténhet bármelyik csapatnál az átigazolási időszak vége előtt.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply